Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.116
- 51.119
- 3.683
İster mobilden ister bilgisayardan oynanabiliyo..Oynayabiliriz. PC mi
Aptala yatmak benim olayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İster mobilden ister bilgisayardan oynanabiliyo..Oynayabiliriz. PC mi
Aptala yatmak benim olayim
Bu arada merak eden olursan diye yazayım mobil ve bilgisayar birlikte de oynayabiliyor. Mobil tarafında ücretsiz, bilgisayar tarafında ise 10.5₺ (Şu an indirimde 8.4₺)İster mobilden ister bilgisayardan oynanabiliyo..
Çerez niyetine güzel gitti tabii az oynadığımdan 1 ay sürdü bitmesi. Gameplay 10-15 saat arası. 2 case çok iyidi, davaları yanlış çözüp devam edebiliyorsunuz insiyatif sizde o yüzden dikkatli hareket etmek lazım.Sherlock
Crimes and Punishments
simdi yine izliyorum bunuo oyunun atmosferi inanilmaz iyi, karantina günü hele disarida kar varsa tam oynamalik oyun. ben youtube'da biri oynuyodu onu izlemistim film gibi gerçekten muzigi, oyun yapisi falan simdiki oyunalra taş cikarir.![]()

İlk 2 film efsanedir, diğer iki film eh iştedir. Bu oyun ilk 2 filmin seviyesinde hatta teknolojik avantajı olduğu için onları geçmiş vaziyette bence. Çünkü o atmosferi o gerilimi öyle bir vermişler ki anlatamam. Kaç defa bir masanın veya yatağın altına saklanıp dakikalarca çıkamadım. Öyle gerilim vermiş herifler bayılırsın. Sana düşman olan insanları geçtim onlar kolay. Androidler çok fena lakin asıl sıkıntı zenomorflar yani yaratıklar. Yaratıklı bölümlerde elinde hareketli nesneleri gösteren radar aleti, çömelerek yavaş yavaş sağa sola gidiyorsun. Başaklarım titredi yemin ediyorum o bölümlerde. Dindar olmayan adama bile oyun boyunca nas suresi okutur öyle gerilim vermiş allahsızlar

50 tane oyun aldınRise of Tomb Raider oynuyorum.Lara hanım ile romantik bir akşam yemeği sonrası vuruşmak isterim.
Son kelimenden ötürü seni 3 hafta atmam gerekir. Tabi aldığın oyunlardan 3-5 tane verirsen işi çözebilirizRise of The Tomb Raider oynuyorum.Lara hanım ile romantik bir akşam yemeği sonrası vuruşmak isterim.