Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.646
- 91.805
- 5.093
Oynarsın da oynayacak oyun kalmadı ne demek?Oyun da mı oynamayak

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynarsın da oynayacak oyun kalmadı ne demek?Oyun da mı oynamayak

Bana erkekliğin tanımını yapabilir misin? @Emrah Duvar hakkında bir sonuca varacağım![]()
Haxball oynuyormusun rengo. Cevabim ona gore olacakTwitter'da diyolar ya örneğin X oyunu oynamayan adam değildir dedikten sonra tweetin altına veya tweeti Rtleyerek şu oyunu oynamadım diye adam mı değilim şeklindePotentia oynamadık diye erkek adam değil miyiz ulan
![]()
Kalmadı işte. Aaa oyun dışında oyun oynamıyom çünküOynarsın da oynayacak oyun kalmadı ne demek?![]()
Erkek adam bu lafın altında kalmaz gider Hollanda'ya iki el ateş eder de diyebilirizErkek adam kuru ekmege muhtac olsa bile 200 euro diye tutturmaz diyebiliriz @Emrah Duvar
EvetHaxball oynuyormusun rengo. Cevabim ona gore olacak![]()
Erkek adam bu lafın altında kalmaz gider Hollanda'ya iki el ateş eder de diyebiliriz
Mükemmel oyun yav aslında 1 de öyleydi2 saat oynayıp çöpe attım![]()
Vuruşmak kelimesini diyoruz birader banane Lara’danBarbara neyine yetmiyor?Lara benimdir!İşimize bakalım.Saygılar...
O nerden çıktı yav
Ceza olayın rüşvet ile kapatmaya çalışmanı kınıyorum.Vuruşmak kelimesini diyoruz birader banane Lara’dan

Remastered mı?
Left 4 Dead'i geliştiren ekibin geliştirdiği yeni bir oyun. Ama ilk paylaşılan görüntülere bakarsak Left 4 Dead'in aynısı gibi duruyor ve maalesef dağıtımcı Warner Bros. tam fiyat 60$ istiyor. Bir nevi Left 4 Dead 3 diyebiliriz.Remastered mı?

Oyle bir haber hatirliyorum sankiO nerden çıktı yav