Keske seninle beni bir odaya kapatsalar. Inan hic cikmak istemezdim
flanders-window-ned-window.gif

Zamanında teknik problemleri olduğu için çıkışında sönüp giden ama aslında güzel olan bir oyun Ac unity kaderini yaşadı maalesef.
Çok da sönüp gittiği söylenemez, iyi bir satış yapmıştı ve oyunculardan da genel olarak hep pozitif eleştiri aldı. Hala da dönem dönem çok satanlar listesinde yer bulabiliyor PC'ye çıkışıyla birlikte. ♥ Unity bambaşka bir konu zaten, Days Gone'ın teknik sorunları Unity'nin yanında yok gibi bir şeydi, ibretlik bir oyundu Unity ilk çıkışında. 😄

Çok da sönüp gittiği söylenemez, iyi bir satış yapmıştı ve oyunculardan da genel olarak hep pozitif eleştiri aldı. Hala da dönem dönem çok satanlar listesinde yer bulabiliyor PC'ye çıkışıyla birlikte. ♥ Unity bambaşka bir konu zaten, Days Gone'ın teknik sorunları Unity'nin yanında yok gibi bir şeydi, ibretlik bir oyundu Unity ilk çıkışında. 😄
Evet unity oynanmıyordu o bambaşka bir konu ama ondan da beteri arkham knighttı satıştan çektiler oyunu o derece bozuktu :asd: devamının gelmeyeceği söylenmişti en son o yüzden sönüp giden bir oyun dedim yoksa satış anlamında fena değildi galiba.

Evet unity oynanmıyordu o bambaşka bir konu ama ondan da beteri arkham knighttı satıştan çektiler oyunu o derece bozuktu :asd: devamının gelmeyeceği söylenmişti en son o yüzden sönüp giden bir oyun dedim yoksa satış anlamında fena değildi galiba.
Arkham Knight büyük rezillikti, berbat ötesi bir PC port yaptılar, rezil olmuşlardı. O portu yapan geliştirici Iron Galaxy daha sonra Uncharted 4'ün PC portunu da yaptı, başarılı da bir port oldu. Last of Us Part 1'in portunu da yine Iron Galaxy yaptı ama o da rezil bir şekilde çıktı. Port işini firmalar kendisi yapmalı, markaya zarar veriyorlar bu nedenle. 😄

Days Gone'ın devamının iptalinin ise bunlarla pek ilgisi yok aslında, oyun hem sevildi hem de ciddi bir satış yaptı. Sony'nin ibişliğine kurban gitti oyun ki bir şekilde devamı gelecek bence yıllar sonra. 😄

Bu arada, Bend Studio PS5 için yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Ekip dağılsa bile stüdyo hala Sony çatısı altındalar. ♥

Çok da sönüp gittiği söylenemez, iyi bir satış yapmıştı ve oyunculardan da genel olarak hep pozitif eleştiri aldı. Hala da dönem dönem çok satanlar listesinde yer bulabiliyor PC'ye çıkışıyla birlikte. Unity bambaşka bir konu zaten, Days Gone'ın teknik sorunları Unity'nin yanında yok gibi bir şeydi, ibretlik bir oyundu Unity ilk çıkışında.
Unity bilmem de benim için en rezaleti cyberpunkdı, özellikle pc4 de tam bir rezillikti

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

God of War 2K Ultra ayarlarda 5600 işlemciyi stok soğutucu ile boost modunda 90 derecede çalıştırdı. Performansdan taviz vermek istemiyorum. Kule soğutucu işini halledene kadar Dead Space evrenine giriş yapacağım. Sonrasında Kratos'cuğum ile devam edeceğiz.

God of War 2K Ultra ayarlarda 5600 işlemciyi stok soğutucu ile boost modunda 90 derecede çalıştırdı. Performansdan taviz vermek istemiyorum. Kule soğutucu işini halledene kadar Dead Space evrenine giriş yapacağım. Sonrasında Kratos'cuğum ile devam edeceğiz.
Scythe'ın kule tipi soğutucuları canavar. Ben şu an Fuma 2 kullanıyorum, çok memnunum. Hem sessiz hem de yüksek performanslı ürünleri var. Mutlaka seçeneklerinizin arasında olsun.

Stok ile de God of War oynamak istiyorsanız CPB'nin çok büyük etkisi olmayacaktır, God of War GPU'dan beslenen bir oyun. Bence boostu kapatıp, düşük voltajda daha serin bir şekilde oyunun tadını çıkartabilirsiniz

Eski nesiller için gerçekten de rezalet ötesi bir durumdaydı. Şu an eski nesillerde durum nedir bilmiyorum ama PC tarafında oldukça toparlanmış bir şekilde oynanıyor. Yeniden doğmuş gibi oldu geçtiğimiz Eylül ayında gelen güncelleme ile.
Tekrardan oynayacağım, oyunu ps4 de bitirmiştim resmen lineer oynadım hiç öyle şehiri felan gezmedim görev yerine ışınlandım sadece.
O yüzden bi daha oynamak şart

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt