yok oralara gelmedim ben de henüz. haftada 1 açıp 5-6 saat takılıyorum. 3 den sonra bırakıyor mu?? ben 3. yü istediğinde sie çektim bıraktı gitti beni dürzü.
Oyun çok güzel çekiyor seni içine ama o anlık sinirlendirecek şeyler olunca kızıyorsun.
En son 3. eşyayı alınca bu dedi ki artık bu içimdeki güç tatmin olmuyor, ne kadar eşya yutsam da yetmiyor (İngilizce oynadığım için tam hatırlamıyorum ne dediğini). Sonra birkaç gün geçti hiç eşya istemedi.

Ben alakasız ama Civilisation 4'te oyuna öyle bir sinir oluyordum ki çok absürt bir şey olmazsa kolay kolay sinirlenmiyorum. Bu oyun güzel gerçekten ki ben daha muhtemelen %10'unu bile bitirmemişimdir.

En son 3. eşyayı alınca bu dedi ki artık bu içimdeki güç tatmin olmuyor, ne kadar eşya yutsam da yetmiyor (İngilizce oynadığım için tam hatırlamıyorum ne dediğini). Sonra birkaç gün geçti hiç eşya istemedi.

Ben alakasız ama Civilisation 4'te oyuna öyle bir sinir oluyordum ki çok absürt bir şey olmazsa kolay kolay sinirlenmiyorum. Bu oyun güzel gerçekten ki ben daha muhtemelen %10'unu bile bitirmemişimdir.
haftasonu D4 ün ücretsiz olarak oynamana izin verdi blizzard. Onu oynadım ki bütün Diablo serilerini oynamış biri olarak BG 3 daha keyifli geldi.

Sabah EA Sports WRC erken erişimi olanlara açıldı. Biraz oynadım da oyun keyifli ama zor. Ralli severler kaçırmasın

@Melih Peker zamanında senin önerini dinleyip atmıştım kütüphaneye yeni deneme fırsatım oldu harika bir oyun olmuş. Eskiyi yad ettik :uhu:

capsule_616x353.jpg
Bazı yerlerde sıkıldım ama bazi yerlerde hakikaten oyun akıp geçiyor özellikle uzay bölümleri çok güzel olmuş

Pasif bir arkadasim var o oynuyor. Neden oynuyorsun diye sordum yani seni sehir insa etmeye motive eden sey ne diye sordum.

Beni rahatlatiyor dedi hatta evinde akvaryumda vardi o niye dedim rahatlatiyor dedi. Anladim ki bende onu rahatlatmak icin oradaydim
baba sen ne anlatıyon yine ya

Geri
Üst Alt