- 31 Ağustos 2021
- 70.236
- 50.276
- 3.843
Diablo 2 ile kapışamazDiablo 4'e başladık arkadaşla da çok sardı diyemem. Oynanışı, efektleri 3'e çok fazla benziyor.
Daha oyunun başlarında şehirde bir taşa dokunup level 50 olma olayını bile anlamadım. Multi oynayınca tabii bazı şeyleri hızlı hızlı geçiyorsun da neden böyle bir şey yapmışlar ve tamamen tesadüfen bunu bulmanı beklemişler bir açıklama bulamadım oyunda.
Daha çok erken konuşmak için, paragonlara yeni geçtim ama Diablo 2 ile kapışabilecek bir oyun gibi durmuyor hiçbir şekilde. Bir de ben bu kadar pcyi kasan bir oyun daha görmedim. Oyun içinde tab'a I'ya falan basıyorum yeri geliyor 30 saniye gidiyor oyun. Dün bir yükleme ekranında 3-4 dk gitti oyun. Başka bir seferde tamamen çöktü. Tamam benim pc zorlanıyor da her oynadığımda bin tane problem çıkıyor karşıma bu kadar olmaması lazım.
hikaye vs vs güzelde - cinematic videolar arada enfes tabi klasik bilzzard... ama oyun içi olarak yani 3 aylık sezonlar yapıyorlar ... her seferinde 2 - 3 classın buildları saçmasapan güçlü oluyor. üst baş olarak spesifik 1 2 item bulduğunda oyun ultra kolay hale geliyor ve seni zorlayan bir şey kalmıyor pek.
sonra oyundaki en zor bossları sürekli kesip max gelişim sağlıyorsun kendine de...dediğim gibi oyundaki en zor şey bile 2 saniye sürüyor.
1 hafta 10 gün haz veriyor kısacası - sonra tırt.
İlkini oynamamıştım hep garip geliyordu - bu sefer PoE 2 yi aldım bakalım başlayacağım yakında neymiş.