Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.497
- 91.549
- 5.093
Konuyu terk et.Sizin videodaki adamGeçen sene bunun muhabbetini yapıyoduk yav
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyu terk et.Sizin videodaki adamGeçen sene bunun muhabbetini yapıyoduk yav
![]()
Ben dün konuştuğumu hatırlamıyom lanSizin videodaki adamGeçen sene bunun muhabbetini yapıyoduk yav
![]()
YaşlanmissınBen dün konuştuğumu hatırlamıyom lan![]()
Mabadında ki kıllar mı ağarmış demek istiyorsun Naci'm?Yaşlanmissın
Kafası şimdi geldi. Mısır topraklarında tarihi bir yolculuk eşliğinde bir şeyler dinlerken oynamalık oyun.AC Origins oynuyorum, AC serisinden bir tek Odyssey'yi komple bitirmiştim seneler önce. Bu da tanıdık gelir kafa dağıtmalık oynarım dedim de çok boğdu karman çorman bir ton görev var harita çok karışık.
Hocam bize oyun öneriri misin vurdulu kirdili olsunKafası şimdi geldi. Mısır topraklarında tarihi bir yolculuk eşliğinde bir şeyler dinlerken oynamalık oyun.
Rage 2Hocam bize oyun öneriri misin vurdulu kirdili olsun

Stres testinden ziyade oyunlarda ya da iş yapıyorsanız kullandığınız programlarda kaç dereceyi görüyor işlemci? Boşta kaç derece genel olarak? Yeni süreceğiniz termal macunun modeli nedir?turboboost kapalı
stress testi altında max 75 derece
Ekli dosyayı görüntüle 272757
turboboost açık
stress testi altında 100+ derece
Ekli dosyayı görüntüle 272758
yüzde %30luk performans kaybı var :/
elimde 32x2 ram var daha takmadım onu da hafta içi takıcam termal macun değiştirirken. yaza kadar laptopla devam sonrasında kasa toplucam. ısınma olayı canımı sıkmaya başladı
İşlemci zorlayan oyun olursa turboboost açıkken 100lerde geziyor üstat. GTA 5 Forza Horizon ve God of Warda denedim. Turboboost kapalıyken de FPS düşük oluyor ayarlardan kaliteyi kısmak gerekiyor falan can sıkıyor.Stres testinden ziyade oyunlarda ya da iş yapıyorsanız kullandığınız programlarda kaç dereceyi görüyor işlemci? Boşta kaç derece genel olarak? Yeni süreceğiniz termal macunun modeli nedir?
Macun güzel, işlemci 90-95 civarı kalsa daha iyi olurmuş ama çok da kafayı takmaya gerek yok. TDP değerleri yüksek bir işlemci, zaten gerektiği yerde otomatik çekirdek performansı düşürür soğutmak için. Çok rahatsız oluyorsan voltaj düşürme deneyebilirsin ama 5000 serisi mobil işlemcilerde bu yapılabiliyor mu bilmiyorum, araştırmak gerekiyor. Alüminyum soğutma fanlı f/p bir tepsi bulabilirsen biraz daha rahatlayabilir belki. İşlemci macunu da iyi, faydasını görürsün umarımİşlemci zorlayan oyun olursa turboboost açıkken 100lerde geziyor üstat. GTA 5 Forza Horizon ve God of Warda denedim. Turboboost kapalıyken de FPS düşük oluyor ayarlardan kaliteyi kısmak gerekiyor falan can sıkıyor.
thermal grizzly kryonaut aldım