- 17 Ağustos 2009
- 44.189
- 33.298
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle bol diyaloglu oyun önerebilecek hocalarımız var mı xbox için, dil geliştirme amaclı kullanacağım da hemde oyun oynamış olurum. Adım başı diyalog olsun.
updateeeeeeeeeeeeeturboboost kapalı
stress testi altında max 75 derece
Ekli dosyayı görüntüle 272757
turboboost açık
stress testi altında 100+ derece
Ekli dosyayı görüntüle 272758
yüzde %30luk performans kaybı var :/
elimde 32x2 ram var daha takmadım onu da hafta içi takıcam termal macun değiştirirken. yaza kadar laptopla devam sonrasında kasa toplucam. ısınma olayı canımı sıkmaya başladı

update 2updateeeeeeeeeeeee
tamirciye gitmeye üşendim kendim söktüm baya zorlandım arka kapağı sökerken ama hallettim sonuçlar müko
tam yükte 100dereceden 77-80e düştü
fabrika macunu kurumuştu rezalet haldeydi. victus kullanıcılar sıcaklıktan şikayet ediyorsa hemen değiştirsin macunu
Ekli dosyayı görüntüle 273778
Her yönüyle muhteşem bir oyun. Kesinlikle sabredip devam etmelisiniz. Combat sistemi aynı gerçek hayatta olduğu gibi karakterinize öğretiyor ve öğreniyorsunuz. Sürekli bir gelişim var oyunda. Başlarda sıkabilir ama giderek seveceğinizi düşünüyorumKingdom Come Deliverance
Yillar önce bir denemistim ama combat sistemi cok tuhaf oldugu icin birakmistim (ve o siralar RDR2 ve GOW gibi oyunlar vardi). Subat ayinda KCD2 cikiyormus.. Tekrardan denemek istedim. Bakalim bu sefer daha ciddi bir sekilde deneyecegim.