Şöyle bol diyaloglu oyun önerebilecek hocalarımız var mı xbox için, dil geliştirme amaclı kullanacağım da hemde oyun oynamış olurum. Adım başı diyalog olsun.

Şu 5 günlük tatil için kenara ayırdığım pek de popüler olmayan oyunları deniyordum. Şuna bayıldım;

Mizahı baya iyi. Açık dünya h&s oyunu oynarken mizahıyla da keyiflenmek isteyen bakabilir. Amazon'da bedava.

İndirim kovalayanlara site. Belki yazıldı bilmiyorum. PS Deals. Oyunların geçmişteki fiyatlarını falan her şeyi görüyorsunuz. İndirime girince eposta bildirimi var. Bu ara genshin impact oyunu fena sardı. Güzel oyun tavsiye ederim.

S.T.A.L.K.E.R 2 devam... Atmosferi ve bölgeyi keşfetmek müthiş keyif veriyor. Modlarla birlikte 5 yıl oynarım.

turboboost kapalı
stress testi altında max 75 derece
Ekli dosyayı görüntüle 272757
turboboost açık
stress testi altında 100+ derece
Ekli dosyayı görüntüle 272758

yüzde %30luk performans kaybı var :/
elimde 32x2 ram var daha takmadım onu da hafta içi takıcam termal macun değiştirirken. yaza kadar laptopla devam sonrasında kasa toplucam. ısınma olayı canımı sıkmaya başladı
updateeeeeeeeeeeee
tamirciye gitmeye üşendim kendim söktüm baya zorlandım arka kapağı sökerken ama hallettim sonuçlar müko
tam yükte 100dereceden 77-80e düştü
fabrika macunu kurumuştu rezalet haldeydi. victus kullanıcılar sıcaklıktan şikayet ediyorsa hemen değiştirsin macunu
1736081490536.webp

Hala Diablo 4

Oyun karmaşıktı, senaryosu sarmadı, yan görevleri bitmek bilmiyordu, pcyi kastı falan derken iyice bağımlılık yapmaya başladı. Bu kadar hızlı paragon atlanılabileceğini bilseydim baştan sezon karakteri açardım orada hata ettim.

Mitik eşyaları yapmak için lazım olan Resplendent Spark dalgasını sezon olmayan düz oyunda nereden temin edebiliriz bir bilen yazarsa çok makbule geçer.

updateeeeeeeeeeeee
tamirciye gitmeye üşendim kendim söktüm baya zorlandım arka kapağı sökerken ama hallettim sonuçlar müko
tam yükte 100dereceden 77-80e düştü
fabrika macunu kurumuştu rezalet haldeydi. victus kullanıcılar sıcaklıktan şikayet ediyorsa hemen değiştirsin macunu
Ekli dosyayı görüntüle 273778
update 2
win11den win10 21h2 ye geçtim pc nefes aldı 5derece daha düştü

Kingdom Come Deliverance

Yillar önce bir denemistim ama combat sistemi cok tuhaf oldugu icin birakmistim (ve o siralar RDR2 ve GOW gibi oyunlar vardi). Subat ayinda KCD2 cikiyormus.. Tekrardan denemek istedim. Bakalim bu sefer daha ciddi bir sekilde deneyecegim.

Kingdom Come Deliverance

Yillar önce bir denemistim ama combat sistemi cok tuhaf oldugu icin birakmistim (ve o siralar RDR2 ve GOW gibi oyunlar vardi). Subat ayinda KCD2 cikiyormus.. Tekrardan denemek istedim. Bakalim bu sefer daha ciddi bir sekilde deneyecegim.
Her yönüyle muhteşem bir oyun. Kesinlikle sabredip devam etmelisiniz. Combat sistemi aynı gerçek hayatta olduğu gibi karakterinize öğretiyor ve öğreniyorsunuz. Sürekli bir gelişim var oyunda. Başlarda sıkabilir ama giderek seveceğinizi düşünüyorum

Geri
Üst Alt