Battlefield Ti GIF by NVIDIA GeForce

Ekli dosyayı görüntüle 295815

6'yı beklerken 42 oynuyoruz :asd: 🫶

@Aras Şimşek @Can Erden @Doruk Ata TANRIVERDİ
bu oyunda wigsuit ile uçup kaçma yüzünden 10 gün içinde tüm ilgimi kaybettim. saçmasapan bir mekanik.

apexte küfrederim daha iyi.

Apex'i de çok severim :love: Octane manyağı ile eğlenceli oluyor jsjs

Ekli dosyayı görüntüle 295822
çoook fazla oynadım - baya ara verdim , çok enteresan mekanikler gelince tekrar ısınamadım.

Master rank idik predatör manyaklığını yakalayamadık ama şu an silver üstü olmam heralde oynasam.

millet çok sapık oynuyor , yeni nesilden korkulur FPS oyunlarında.

çoook fazla oynadım - baya ara verdim , çok enteresan mekanikler gelince tekrar ısınamadım.

Master rank idik predatör manyaklığını yakalayamadık ama şu an silver üstü olmam heralde oynasam.

millet çok sapık oynuyor , yeni nesilden korkulur FPS oyunlarında.
Evet abi, ben BFciyim tüm serilerinde, BF dısında yine EA'dan şaşmadan Apex oynuyorum :asd:

Battlefront'a alışamadım bir ama, bir de V'i sildim ama tekrar başlayacağım gibi. 2. Dünya harbi keyifli oluyor ara ara

1753264513354.webp

Evet abi, ben BFciyim tüm serilerinde, BF dısında yine EA'dan şaşmadan Apex oynuyorum :asd:
ben konsolda oynadım bütün bunları tabi - pc de bir kere açınca "hadi iyi günleeeer" dedim.

CS 1.6 zamanlarımızdan eser yok tabi. Half life bilmemne öttürürdüm oranın multiplayerinda.

geçmiş benden biraz :D

çok zaman verdim şu oyuna ya hayatta.. yuh dedirtecek kadar yani.

yalan yok keyfi başka - 25 yıllık oyun hala koysan oynatır.
Bende arkadaşların zoruyla ilk defa oynuyorum. 25 yıllık oyunun bu kadar detay barındırması hemen hemen her şeyinin bir mantığa dayanması falan çok acaip.

Bende arkadaşların zoruyla ilk defa oynuyorum. 25 yıllık oyunun bu kadar detay barındırması hemen hemen her şeyinin bir mantığa dayanması falan çok acaip.
25 yıl boyunca 2938209342 kere tekrar tekrar oynayanlar var .

ben amerika'nın yayıncı serverında oynadım ilk Classic çıkardıklarında - ne kadar öte detaylar var anlatamam ... uçuk yani , oyunun her zerresini deli gibi bildikleri için baya saçmalıyorlar.

bide o serverda gittim PvP de Rank 14 kastım - 1.5 ay hayat yaşamamıştım mal gibi - ama inanılmaz tatmin edici bir duygu idi.

WoWScrnShot_040220_002337.webp

Tüm BF oyunlarında iyiyim denilebilir de yayıncılık işine vakit kalmıyor yazdan sonra, sadece yazları çok oynuyorum :asd:
BF de ekmek yok - popüler competitive oynaman lazım :D

zaten iyi cihazda lazım yayın işinde - ben pandemide denedim , göründüğünden çok daha zor bir şey. gene 1500 $ kazanmıştım 6 ay gibi sürede 40-50 izleyiciyle.

BF de ekmek yok - popüler competitive oynaman lazım :D

zaten iyi cihazda lazım yayın işinde - ben pandemide denedim , göründüğünden çok daha zor bir şey. gene 1500 $ kazanmıştım 6 ay gibi sürede 40-50 izleyiciyle.
Ciddi zaman ayırmak vs de lazım ben hobi gir çık yapıyorum abi, ünv dönemlerimde belki düşünülebilirdi de o zamanlarda da okul başladığında masaüstünü memlekette bırakıyordum yoksa oynarım dersleri bırakıp :ROFLMAO:

Ciddi zaman ayırmak vs de lazım ben hobi gir çık yapıyorum abi, ünv dönemlerimde belki düşünülebilirdi de o zamanlarda da okul başladığında masaüstünü memlekette bırakıyordum yoksa oynarım dersleri bırakıp :ROFLMAO:
şimdiki aklım ünide olsa - üni süresince kanal tutturur yoluma bakardım vallahi.

şu an sadece Heroes : Olden Era 'Yı bekliyorum.

Geri
Üst Alt