- 1 Ağustos 2009
- 47.406
- 49.802
- 4.878
Ne güzel hayatlar var be. Eve gelip elime az bi joystick alsam oğlan salça oluyor. Uyumasını bekledikten sonra oyuna keyfim kalmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babadan Babaya tavsiye ufakliga calismayan bir joystick verip o oynuyormus gibi davranabilirsinNe güzel hayatlar var be. Eve gelip elime az bi joystick alsam oğlan salça oluyor. Uyumasını bekledikten sonra oyuna keyfim kalmıyor.
Denedim kanka ps4 kolu vardı onu verdim. Onun ps5i çalıştırmadığını anlayıp benimkini istiyor yineBabadan Babaya tavsiye ufakliga calismayan bir joystick verip o oynuyormus gibi davranabilirsin
başka oyunda yok ona benzer tek kötü yanıWitcher sen neymişsin ya? Git gide hayranlığım artıyor. Oyun ilerledikçe bambaşka bir şeye evriliyor.
Valla uzun zaman sonra bir oyuna bu kadar sardım.başka oyunda yok ona benzer tek kötü yanı
bi tane cadı karı var kızıl. karşılaştın mı henüz onunla?Valla uzun zaman sonra bir oyuna bu kadar sardım.
Evlenmeseydin dostumNe güzel hayatlar var be. Eve gelip elime az bi joystick alsam oğlan salça oluyor. Uyumasını bekledikten sonra oyuna keyfim kalmıyor.
Yok. En son havada uçan canavar horozu hanımım eyledim.bi tane cadı karı var kızıl. karşılaştın mı henüz onunla?
Evlen bi yuva kur diyordun???Evlenmeseydin dostum
o kızıl cadıya geldiğinde yorumunu bekliyorumYok. En son havada uçan canavar horozu hanımım eyledim.
Hele bir gelelimo kızıl cadıya geldiğinde yorumunu bekliyorum

sopalık bir durum değilHele bir gelelim![]()

Saçmalama at kafası oyunun hikayesi dünyası muhteşem. Sadece ana görev odaklı oynasan bile müthiş keyif veriyorat sürme simülasyonu değil mi o
Her görevi yapmak istiyorsan 180 saat gider evet.İlk kez The Witcher 3 oynuyorum. Oyunun 300 saati var gibi duruyor.