AC 2
AC Brotherhood
AC Revelations son bolume oynuyorum, efsane keyif almakta.
Üçü de benim bebeklerimdi bir zamanlar

Ezio Auditore da Firenze
Requiescat in pace

Billy Bob Thornton Goliath GIF by Amazon Prime Video

EGS_TheLastofUsPartIIRemastered_NaughtyDogLLCNixxesSoftwareIronGalaxy_S2_1200x1600-2e13755a6b3fec2ee9dbcc231a1cf39c

nisan ayında pc'ye gelince bi arkadaş ısrarla oynamamı istemişti, kendisi ps'de 500 saati devirdiği halde oyuna dönüp durduğunu söylüyordu
öneriye kulak verip önce ilk oyunu bitirmiştim, şimdi nihayet başladım buna da

o kadar zaman merakla beklememe değmiş çünkü söylediği kadar var oyun , şiddetle tavsiye etmek isterim ama öncesinde ilk oyunun oynanmış olması lazım

oyun fena halde vertigo ve bulantı yapıyor, biraz bakındım ve başkaları da aynı şikayette bulunmuş. son oynadığımda yarım saatte kapadım mesela, devamında 5 saat başımı kaldıramadım ki hala o berbat his var. oynamaya devam etsem düşüp bayılacaktım üstüme kustuktan sonra

ilk oyundada oluyordu ama bunda çok fena

motion bluru kapama tarzı öneriler işe yarayacak mı merak ediom ama şu an oyunu düşününce bile beynim bulantı simule etmekte

oyun fena halde vertigo ve bulantı yapıyor, biraz bakındım ve başkaları da aynı şikayette bulunmuş. son oynadığımda yarım saatte kapadım mesela, devamında 5 saat başımı kaldıramadım ki hala o berbat his var. oynamaya devam etsem düşüp bayılacaktım üstüme kustuktan sonra

ilk oyundada oluyordu ama bunda çok fena

motion bluru kapama tarzı öneriler işe yarayacak mı merak ediom ama şu an oyunu düşününce bile beynim bulantı simule etmekte
Emin misin oyundan olduguna? Jack Daniel's dan olmasin?

Geri
Üst Alt