oyun fena halde vertigo ve bulantı yapıyor, biraz bakındım ve başkaları da aynı şikayette bulunmuş. son oynadığımda yarım saatte kapadım mesela, devamında 5 saat başımı kaldıramadım ki hala o berbat his var. oynamaya devam etsem düşüp bayılacaktım üstüme kustuktan sonra

ilk oyundada oluyordu ama bunda çok fena

motion bluru kapama tarzı öneriler işe yarayacak mı merak ediom ama şu an oyunu düşününce bile beynim bulantı simule etmekte
1. Oyunda bir sikinti oldu mu ağabey?

1. Oyunda bir sikinti oldu mu ağabey?

oldu da kusturan bi düzeyde değildi. genelde resource toplamak için dolanırken zirve yapıyor

accessibilityde bazı opsiyonlar varmış haberim yoktu, motion sickness diye bi kısım var içinde yani dev'lerin haberi var durumdan belli ki. orayı biraz değiştirdim tekrar denicem, yine olmuyosa silicem maalesef oyunu. çok da zevkliydi

accessibilityde bazı opsiyonlar varmış haberim yoktu, motion sickness diye bi kısım var içinde (...)

ewet problemin düzeldiğini teyit edebilirim, accessibilityde kendinize göre gerekli şekilde ayarlamanız gerekior sadece

oyunun 10/10 olduğunu tekrar belirtelim

tlou II'nin ilk oyundan daha iyi olduğunu söyleyebilirim, hem hikaye hem içerik olarak, bunun dışında mükemmele yakın bir bölüm dizaynı var, bazı alanlarda open world gibi. oyunda tek kötü bulduğum şey stealth'in kolaylığı. survivor veya grounded modu açıklamalardaki resource limiti yüzünden sıkıcı bulacağımı düşünerek henüz denemedim, ama hard modda adamın 1 metre önündeysen bile crouch vaziyetteyken seni görmemesi oyunun kalitesine pek yakışmıyor. bi update ile bu durumu düzeltseler "kusursuz" denebilecek bir oyun, son zamanlarda oynadığım en iyilerden.

Tam zamanlı metin2 arta kalan sürede dying light the beast

Geri
Üst Alt