Nasıl iyi mi bu oyun ?
Extractr ilk defa oynuyorum.

Tarkovu biraz izlemistim "bu ne lan , ugrasiyosun hirbonun teki denk gelip aliyor her seyini" diyordum.

Ondan daha basit ve surekli yusuf yusuf moddasin aslinda , o yani hem sinir ediyor hem baya eglenceli.

Epey begendim ben.

Solo agirlikli oynuyorum, gerilim filmi gibi hep, ortam sesler falan baya iyi ambiansi var oyunun.

Bf6 mi ArcRaiders mi derken iyi secim yapmisim. Gerci BF de zevkli ama cok amacsiz hissediyorum o dongude artik eskisi kadar tar vermiyor bana. Bunda aradigin seyi bulup kacabilme olayi asiri haz veriyor.

Oynama acisindan en alismak gereken olay third person, first person degil. O yuzden millet kosenij arkasindan da gorebilir seni falan filan. Degisik mekanikler var

bf6 redsec olmamış, yani bir bfci olarak tat alamadım. Kötü mü değil ama iyi de değil yani.

Ha şahsen, keyif aldığım tek bir BR oyunu var zaten o da Apex
Warzone/Pubg vs sevmiyorum ben

Son düzenleme:
Garip olacak ama BF6'dansa BF42'yi daha çok sevdim. Ben galiba 42'de ki hıza alışmışım 3 ve 4tten sonra. Şimdi de garipsedim, oyunu hızlı oynamak istiyorum ama arkamdan biri çekiştiriyor gibi.

49934c62a922417e86bd3fc61a59b116cf7ae51e91d9a9de.jpg

Garip olacak ama BF6'dansa BF42'yi daha çok sevdim. Ben galiba 42'de ki hıza alışmışım 3 ve 4tten sonra. Şimdi de garipsedim, oyunu hızlı oynamak istiyorum ama arkamdan biri çekiştiriyor gibi.
Yok yav 6 42den bence baya daha iyi ama BRi iyi olmamis bence de .(Zaten free to play, ordan olta atip ana oyunu aldirmaca ya da skin satmaca isi gibi duruyor)

BR = Apextir dedigin gibi.(Pubg 2 gelecekmis belki o da iyi olur ama benden gecti BR olayi biraz. )

ArcRaidersi hayatta sevmezsin o zaman acikcasi. Temposu cok daha dusuk.(Apex gibi pvpsi ama daha yavasi) Birde circle falan yok 30 dk sonra nukleer atiyor tum mape. (İnanilmaz bir ses efekti ve hissi var o olayin bu arada. Son 5 dk uzakta patliyor ses ve dalgasi geliyor boyle - cok iyi yapmis herifler onu). Surekli gerilim halindesin solo oynarken

62993_Last_Epoch.jpg

uzun zamandır vardı sonunda kararlı şekilde giriştim, path of exile-diablo karışımı bir oyun, grafikler iyi görünüor, içerik de başlangıçtan itibaren dolgun. combat animasyonları biraz dandik ama bi şekilde sarıyor. benim gibi isometrik rpg seviorsanız hoşunuza kesin gider. bi tek karakter customizasyonu yok gibi bişey, class seçip progress build yapabiliorsunuz sadece
poe2'yi early access'te oynamayacağım için şu an itibariyle başka da bir opsiyon bulunmamakta (ha bulunmakta dior iseniz #nerede söyleyin lütfen)

62993_Last_Epoch.jpg

uzun zamandır vardı sonunda kararlı şekilde giriştim, path of exile-diablo karışımı bir oyun, grafikler iyi görünüor, içerik de başlangıçtan itibaren dolgun. combat animasyonları biraz dandik ama bi şekilde sarıyor. benim gibi isometrik rpg seviorsanız hoşunuza kesin gider. bi tek karakter customizasyonu yok gibi bişey, class seçip progress build yapabiliorsunuz sadece
poe2'yi early access'te oynamayacağım için şu an itibariyle başka da bir opsiyon bulunmamakta (ha bulunmakta dior iseniz #nerede söyleyin lütfen)
Heis sen baya bi önceden bi oyun paylaşmıştın hatta steamde demosu filan var demiştin ben sorduğumda. Buna benzer bir oyundu ismini hatırlıyor musun?

Heis sen baya bi önceden bi oyun paylaşmıştın hatta steamde demosu filan var demiştin ben sorduğumda. Buna benzer bir oyundu ismini hatırlıyor musun?

no rest for the wicked

hala early access'te ama o çok başka bi seviye heis, last epoch o düzey bi oyun değil

Geri
Üst Alt