Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.864
- 20.606
- 2.333
Nasıl iyi mi bu oyun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Extractr ilk defa oynuyorum.Nasıl iyi mi bu oyun ?
Ghost of YoteīGhost of Tsusima yi platinledim boşluğa düştüm oyun önerilerine açığım
Yok yav 6 42den bence baya daha iyi ama BRi iyi olmamis bence de .(Zaten free to play, ordan olta atip ana oyunu aldirmaca ya da skin satmaca isi gibi duruyor)Garip olacak ama BF6'dansa BF42'yi daha çok sevdim. Ben galiba 42'de ki hıza alışmışım 3 ve 4tten sonra. Şimdi de garipsedim, oyunu hızlı oynamak istiyorum ama arkamdan biri çekiştiriyor gibi.
Heis sen baya bi önceden bi oyun paylaşmıştın hatta steamde demosu filan var demiştin ben sorduğumda. Buna benzer bir oyundu ismini hatırlıyor musun?![]()
uzun zamandır vardı sonunda kararlı şekilde giriştim, path of exile-diablo karışımı bir oyun, grafikler iyi görünüor, içerik de başlangıçtan itibaren dolgun. combat animasyonları biraz dandik ama bi şekilde sarıyor. benim gibi isometrik rpg seviorsanız hoşunuza kesin gider. bi tek karakter customizasyonu yok gibi bişey, class seçip progress build yapabiliorsunuz sadece
poe2'yi early access'te oynamayacağım için şu an itibariyle başka da bir opsiyon bulunmamakta (ha bulunmakta dior iseniz #nerede söyleyin lütfen)
Heis sen baya bi önceden bi oyun paylaşmıştın hatta steamde demosu filan var demiştin ben sorduğumda. Buna benzer bir oyundu ismini hatırlıyor musun?
heh o oyun. sağolasın heisno rest for the wicked
hala early access'te ama o çok başka bi seviye heis, last epoch o düzey bi oyun değil
Heytt be aslanıma bakkkbögün 7'de eu5 çıkıyor
heyecanlıyız
?Heytt be aslanıma bakkk
Eu5 i ancak gerçek erkekler oynarr. Aslanı beğenmediysen sana koçum da diyebilirim.