heh o oyun. sağolasın heis
ne zaman full açılır sence?

pardon heis mesajın ikinci kısmını görmedim

tam sürümden önce en az 3 update alacak oyun (post-breach), yani en az 2026 sonuna kadar beklemek durumundayız gibi ki hikaye yine tamamlanmış olmaz muht

ısmarlamam abi

seni rts'ye davet edeyim

madam değil de ADAM olmağa niyetin varsa işte ısmarlanmayı hakedecek bir yapım

123213.gif

death stranding oynadım 6-7 saat sinirlendim sildim 1 saat kargo taşınır mı yaw motorun da batarya bitiyor yok santral kur
oyun 10 saat ordan onu al oraya bunu götür yaptırdı. sıfır ekstra yaw

mesaj sende gözükmüyor mu heis

1 saat kargo taşınır mı demişin de oyun dedim heis zaten kargo oyunu
görsel kalitesiyle fln çok ii bi oyundu yahu bence, enerji kaynağı bulup dağda kalmış motora geri gidip sonra kayalardan inmek korkuyla gezinmek fln bana epey zevkli geldi. combat de var. boss fight bile var yaw oyunda
ben gerçi dünyasını özel olarak sevmiştim belki ondan öyle eğlenmiş de olabilirim, redditte fln da sıkıcı bulan çok kişi var

mesaj sende gözükmüyor mu heis

1 saat kargo taşınır mı demişin de oyun dedim heis zaten kargo oyunu
görsel kalitesiyle fln çok ii bi oyundu yahu bence, enerji kaynağı bulup dağda kalmış motora geri gidip sonra kayalardan inmek korkuyla gezinmek fln bana epey zevkli geldi. combat de var. boss fight bile var yaw oyunda
ben gerçi dünyasını özel olarak sevmiştim belki ondan öyle eğlenmiş de olabilirim, redditte fln da sıkıcı bulan çok kişi var
kral atmosfer ve grafikler konusunda haklısın ama cidden bayıyor bir yerden sonra salt kargo taşımak. hammadde topla ona dönüştür bunu kur falan da sarmadı bir yerden sonra

Geri
Üst Alt