Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 75.563
- 84.307
- 5.003
Triss mi? Yennefer mi?witcher 3 acaip sarıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Triss mi? Yennefer mi?witcher 3 acaip sarıyor
yennefer tabi süt gibiTriss mi? Yennefer mi?
yennefer tabi süt gibi
knk akhundan çıkmadan her yeri tamamladım başka yapılcak bir şey var mı? ana görevi ilerletcem
Çok fazla bir şey yoktu orada yav yapmissindir muhtemelen her şeyi.yennefer tabi süt gibi
knk akhundan çıkmadan her yeri tamamladım başka yapılcak bir şey var mı? ana görevi ilerletcem
ahbab ilk oynadığımda ana görev gittim çoğu şeyi kaçırmışım şimdi akhunu full hatim ettim karakter daha oturdu. yan görevler ve soru işareti olmadan karakter geri kalıyor gibi hissettimbro witcher 3, skyrim kadar olmasa da çok fazla süpriz yan göreve sahip, yolda konuşabileceğin bi npc, veya çimenlerde bulduğun alelade bi eşya ile vs başlıyor o yan görevlere sadece.
Şimdi ne yaptın ne yapmadın bilemem ama illa bir şeyler vardır. Witcher 3'ü %100 bitirmek 200 saati falan buluyor totalde.
Haritada keşfedilmemiş yerler olduğunu düşünüyorsan şuraya göz atarsın.yennefer tabi süt gibi
Arc Raiders benim için sosyal bir oyun oldu iyice. MMO, RPG kafasında milletle arkadaş olup haritada çete gibi geziyoruz. En son bu tadı The Division 1'de almıştım.Arc raiders hile ve exploitciler basti , gecen ayki tadini vermiyor hic.
Magic the gathering arena yukledim...gunluk oyalaniyorim oyle
Ben de oyleyim de anasini satayim bisey ararkende gidiosun her yer supurulmus. Bide haritanin ortasinda koyuyor beni bazen, bos haritada bos bos gidiyorum.Arc Raiders benim için sosyal bir oyun oldu iyice. MMO, RPG kafasında milletle arkadaş olup haritada çete gibi geziyoruz. En son bu tadı The Division 1'de almıştım.
Öyle olduğunda hiç oylanmadan kaçışa depar atıyorum. Şu fuar haftası, iş yoğunluğu geçsin de tekrar dönerim arkadaşlarlaBen de oyleyim de anasini satayim bisey ararkende gidiosun her yer supurulmus. Bide haritanin ortasinda koyuyor beni bazen, bos haritada bos bos gidiyorum.
2 haftadir acmadim valla, trials falan hic umrumda degil
Zaten en son hep oyle yaptimÖyle olduğunda hiç oylanmadan kaçışa depar atıyorum. Şu fuar haftası, iş yoğunluğu geçsin de tekrar dönerim arkadaşlarla
Oyunun MM sisteminden ötürü ben hep sosyal oynadığım için karşıma sürekli sosyal oynayanlar geliyor. O yüzden kafam genelde rahat. Loot yaparken yoldan birisi geçiyor, selamlaşıp devam ediyoruz falanZaten en son hep oyle yaptim
Bide stella montis. Zaten 2 3 yer var gidecek. Aninda gor cik gir cik 1 saat bosa gidince bi eeeee yeter ha modu oldu.
3lu hic girmiyorum, full counter strike a bagliyor.

Bende oyleyim, bir sure sonra baymiyor degil ama ilk bakista kapisan oyun kafasini hic sevmiyorum. Oyunun amaci loot cunku.Oyunun MM sisteminden ötürü ben hep sosyal oynadığım için karşıma sürekli sosyal oynayanlar geliyor. O yüzden kafam genelde rahat. Loot yaparken yoldan birisi geçiyor, selamlaşıp devam ediyoruz falan![]()