- 27 Haziran 2009
- 7.550
- 2.433
- 2.418
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su Windrose denen korsan-survival demosunu denemis olan var mi? Valheim ile kapisabilir mi merakim var farkli konseptte...
ArcRaiders dannuzak kaldim bir surude bug ve exploit cikmis ortaya bir anda fena sogudum extractordan. Yeni bir arayistayim
Nadasa yattım Crimson Desert bekliyorum ben de, 2 haftadır doğru düzgün oyun oynamadım.Gordum demin ya ahaha.
Windirse demoyu indirdim. Ortam fena degil, Valheim hastasi biri olarak az bi garip geldi ama alisinca gayet hos.
ArcRaidersi sildim hatta... O denli sogudum dusundukce daha da uzaklastim oyundan. Korede gecen extractor var yeni , silah falan pata kute isler yok o kadar.
Heh aynen o, denemedim ama izledim biraz. Mapi cok iyi yapmislar. ARC nasil robot vs varsa, burda zombiler var.Nadasa yattım Crimson Desert bekliyorum ben de, 2 haftadır doğru düzgün oyun oynamadım.
Nakwon mu bahsettiğin oyun?
Evet, oyunu yapan ve dağıtan Nexon. Embark'ın sahibi ama aslında Embark tamamen bağımsız çalışıyor. Nakwon'u geçen hafta tanıtımıyla gördüm, kod istemiştim ama gelmemiş. Güzele benziyor oyun.Heh aynen o, denemedim ama izledim biraz. Mapi cok iyi yapmislar. ARC nasil robot vs varsa, burda zombiler var.
Menu vs tabii ki daha kotu ama fena durmadi, oyle girio bam gum onune gelene dalma mantigi olmuyor.
Hatta galiba Nakwonu yalan firma , arcraidersi yapan Embarkin sahibiymis, oyle duydum bi yayinda dogruysa.
Evet, oyunu yapan ve dağıtan Nexon. Embark'ın sahibi ama aslında Embark tamamen bağımsız çalışıyor. Nakwon'u geçen hafta tanıtımıyla gördüm, kod istemiştim ama gelmemiş. Güzele benziyor oyun.
Bir tane de şöyle bir oyun geliyor;
Ben asıl Division 2 için gelecek olan Survival modunu bekliyorum. İlk oyunda oynadığım Survival modu en iyi extraction shooter örneği olabilir.
Bu arada V Rising oynamış mıydın? Valheim seviyorsan bunu da sevebilirsin belki;Divisionda zamaninda ne gaza gelmistim. En basta biraz husran olmustu sonra hic takip etmedim.
O zamanlar destinydeydim surekli, gameplayi enfes akiyordu. Marathon garip bir sey olmus, goz yoruyor, bir enteresan menu ve inventory...sivamis bungie orda.
Nawkondaki guzel kisim silahlar cok ama cok nadir. Oyle hevesle giriosun patir kutur biri sana satasmiyor ergen gibi. Arc Raiders tabii ki cok daha iyi produksuyon ama oyunculari mahfetti benim icin oyunu. Ilk oynadigimdaki heyecan ve hazzi asla alamadim bir daha. Apex gibi oldu biraz. Eskiden shooterim apexti, ondanda bir anda sogudum bir daha geri donmedim. Nerdeyse CS yukleyecegim shooter damarim azarsa.
Su ara Windrose deniyorum, survival buildera dondum, huzurlu solo deneyim. Demosu bitince kesin Valheim oynarim bastan. Onun da son kismi cikacak yakinda - hazirlanmis olurum - son eklenen 2 bolgeyi oynamamistim cunku.
Bu arada V Rising oynamış mıydın? Valheim seviyorsan bunu da sevebilirsin belki;
bu ne la gerçek sandımSP Football Life 2026 V2.0 + FacePack 26/27
Ekli dosyayı görüntüle 318219Ekli dosyayı görüntüle 318218
bu ne la gerçek sandım

@easportsfc26
hangi pes sürümü üstüne kuruluyor knkSP Football Life 2026 V2.0 + FacePack 26/27
Ekli dosyayı görüntüle 318219Ekli dosyayı görüntüle 318218
PES 2021. Maç sonrası mesaj atarsan hazır kurulu linkini göndereyimhangi pes sürümü üstüne kuruluyor knk