Strateji sever biri olarak oynamadığım için utanç duyuyorum oyunu almadan önce senin görüşlerini almak isterim renktaş..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla bende pek oynayamadım ama efsanevi bir şey gibi. Steam'deki incelemelere baktım millet 500 600 1000 saat felan oynuyor oyunu dlcleri felan baya var. Bi oynamak gerek. Sen heralde totıl vorcusun?

valla bende pek oynayamadım ama efsanevi bir şey gibi. Steam'deki incelemelere baktım millet 500 600 1000 saat felan oynuyor oyunu dlcleri felan baya var. Bi oynamak gerek. Sen heralde totıl vorcusun?

Aynen severiz totıl voru :D

EU4 genelde beğenilmiş ama dlc lerin çokluğu ve son güncellemelerle Osmanlı'yı Arap yapıp güçsüzleştirmelerinden dolayı eleştirenler de çok.. Osmanlı o güncellemeden önce çok iyiymiş sonra nerf atmışlar Osmanlı'ya tabiri caizse :D

Neyse alayım birkaç saat oynadıktan sonra bağımlısı olurum herhalde

Aynen severiz totıl voru :D

EU4 genelde beğenilmiş ama dlc lerin çokluğu ve son güncellemelerle Osmanlı'yı Arap yapıp güçsüzleştirmelerinden dolayı eleştirenler de çok.. Osmanlı o güncellemeden önce çok iyiymiş sonra nerf atmışlar Osmanlı'ya tabiri caizse :D

Neyse alayım birkaç saat oynadıktan sonra bağımlısı olurum herhalde

al ve oyna. Osmanlı zaten Arap :D Steam söyle de ekleyelim :D

Counter Strike GO' da rus bebeleri tokatlıyorum.

Eskiden hızlı bir Dota2 oyuncusuydum (2 hesap totalde 6.500 saat oyun).

Yakında konsola geçip PC oyunculuk kariyerimi sonlandıracağım.

ilk başta Türk olabilirler, fakat sonrasında kesinlikle Türk değiller :D. Steam ismini vermeyecek misin? :P

Mesajı yazdığında müsait değildim sonra unuttum gitti kusura bakma ya.. Steam ismim NFA_07

Aklında soru işareti kalmasın diye yazayım da eski hesabımda sıkıntı olmuştu o yüzden şuana kadar çok aktif olmadığım hesabı yazdım oyun alırsam bu hesaptan alacağım ama :ka21:

Mesajı yazdığında müsait değildim sonra unuttum gitti kusura bakma ya.. Steam ismim NFA_07

Aklında soru işareti kalmasın diye yazayım da eski hesabımda sıkıntı olmuştu o yüzden şuana kadar çok aktif olmadığım hesabı yazdım oyun alırsam bu hesaptan alacağım ama :ka21:

2 hesap acep hangisi

Gta V , 1 yıl sonra tekrar oynaycağım , 20 dk kaldı :D

steam ismini verir misin dostum

Pardon renktas foruma uzak kalinca bunu da unuttuk, FAD3D yeni hesabim ama sadece CS GO'yu steamden oynuyorum ona da bir sure ara verecegim.

Kisin yeniden patchlenecek EU4, paradox simdilik full HoI'yle ugrasiyor. Patchden sonra steam indirimi bekliyorum, o zaman alicam bu hesaba.

CS GO'da 1-2 el atmaya her zaman acigim, takimina support rifler gereken varsa da yine kistan itibaren ciddiyetle katilabilirim.

Counter Strike GO' da rus bebeleri tokatlıyorum.

Eskiden hızlı bir Dota2 oyuncusuydum (2 hesap totalde 6.500 saat oyun).

Yakında konsola geçip PC oyunculuk kariyerimi sonlandıracağım.

Kuzenimin hesabını kullanıyorum CS go oynadım biraz, neyi yanlış yaptığımı çözemedim rekabetçi modunda ilk oyunumda abartmıyorum bak 8 round fakan oynadım tek bir kurşun bile atamadım, adamı görmemle ölmem bir oldu, nitekim attılar zaten oyundan... Rütbe 2 çapraz AK 47 idi, nova 2'ye kadar düştü sonra da 1 hafta ceza aldım. Bir daha da oynamayı düşünmüyorum zaten.

-------------------------------

Var mı oyun tavsiye edecek, 1 hafta bomboşum.

Mafia-1-Game-Full_Versio-PC.jpg

Mafia 3'ün yakın zamanda çıkmasıyla birlikte bir nostalji yapasım geldi. 2. defa Mafia I'e başladım dün. Yarısını bitirdim. Harikulade bir oyun gerçekten. Nostalji yapıyorum. Ahh Sal ahh..

Narcos: Cartel Wars on the App Store

Bugün başladım. Sağlam oyuna benziyor. Kendi kartelimi kuruyorum. Kokain laboratuvarları, bankalar, depolar, uçakla kokain ticareti vs vs. Kendi ölüm scario ekibimi kurup milletin karteline saldırıyorum falan. Dizideki her durum var.

Bağımlı yapacak gibi bakalım :)

Geri
Üst Alt