Yoğunluktan oyun oynayamıyorum

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Yaklaşık 2 hafta boş zamanım olacak, oyun oynayayım diyorum. Bu hearts of iron 4 nasıl oyun güzel mi ? En önemlisi kısa sürede adapte olabilir miyim ?

Burgundy, dunyayi ele geciremedim ama Fransa dahil Bati Avrupa'yi Iskandinavyanin yarisini ele gecirdim.
Nasil oyun steam'de suan indirimi varmis . Turkce secenegi var mi ? Yabanci dil ne kadar istiyor eger Turkce secenegi yoksa ? Bol bol bilgi verebilirsen sevinirim oyun hakkinda :) baska bilenler varsa onlardan da beklerim :) Europa Universalis IV

Nasil oyun steam'de suan indirimi varmis . Turkce secenegi var mi ? Yabanci dil ne kadar istiyor eger Turkce secenegi yoksa ? Bol bol bilgi verebilirsen sevinirim oyun hakkinda :) baska bilenler varsa onlardan da beklerim :) Europa Universalis IV
Edit yanlis mesaj

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyunu oynamadim ama tr psnde turkce dil destegi oldugunu biliyorum. Ayrica tr psnde cogu oyun indirimde bende almayi dusunuyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok sagol dostum psn derken ? playstation storedan mi bahsediyoruz baska bir sey mi ? oyleyse ben steam uzerinden bilgisaraya almayi dusunuyordum ?

Yaklaşık bir 12 senedir Football Manager. Ondan evvel de Championship Manager oynuyordum. Başka da bir şey oynamam.

Su bahar indiriminden oyun alayim dedim . Mafia 3 mu ? Watch Dogs 2 mi ?
Buarada Resident Evil 7 biohazard nasil ? uzunluk olarak ve genel olarak ?
Hitman the complete first season nasil uzun mu ?
Bu dort oyunun genel degerlendirmesini ? Turkcelerinin olup olmadigini ? Ve uzunluk olarak nasillar onun bilgisini verebilecek olursa super olur ? Herhangi biriyle ilgili bilgi de olur . Ve Bunlar disinda oyun onerisi olan ? :)

Bende Turkcesi yok, var mi bilmiyorum. Ingilizce biraz bilsen iyi olur. Bazi ayrintili durumlar var.

Oyunda ulkeler arasi diplomatik iliskiler cok onemli. Onun uzerine kurulu oyun daha cok. Savastigin ulkeler var ama oyle onune gelene dalamiyorsun. Anlasmalar var, dost ulkeler var, dusman ulkeler var vs vs. Haritada bolgeler var. Her bolgenin kendi ekonomik ve hammadde kaynaklari var. Onlar da onem tasiyor vergilendirmede ve ticarette. Deniz ve kara ticareti yapabiliyorsun. Ama cok guclenirsen mutlaka baska guclu ulkeler seni tehdit olarak algilayip seni dusman ulke olarak ilan edebiliyorlar.

Cok daha fazla ayrintiyi videolar izleyerek ogrenebilirsin Youtube'dan. Ben oyle yapmistim. Ve oynaya oynaya ogrenmistim. Kolay gelsin. Ve son olarak tavsiye ederim, zevkli oyun eger stratejiye ilgin varsa :)

Elite dangerous bilimsel gerceklegiyle kafa yorsada bi kara delik nebula goreyim diyene super oyun

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu aralar split screen ve co-op oyunlara sardım : jamestown , bang bang racing , rocketleague ,rayman legends dün satın aldıklarım.

Bana 4 kişi split screen oynanabilen aksiyon , arcade , yarış tarzı oyunlar önerirseniz sevinirim.

PC platformunda ve mümkünse steam'de satılan oyunlar güzel olur.

blur var aklıma gelen ama pc'de yok.Alternatif oyunlar arıyorum..

Korsan Hitman, Steam'da Csgo playerunknown Fm17

Witcher 3 e başalayacam bi ara

Bu aralar split screen ve co-op oyunlara sardım : jamestown , bang bang racing , rocketleague ,rayman legends dün satın aldıklarım.

Bana 4 kişi split screen oynanabilen aksiyon , arcade , yarış tarzı oyunlar önerirseniz sevinirim.

PC platformunda ve mümkünse steam'de satılan oyunlar güzel olur.

blur var aklıma gelen ama pc'de yok.Alternatif oyunlar arıyorum..

broforce var çok hoşuma gidiyor onu alabilirsin.

Mobil Oyun oynuyorum:

Basketball Stars

Mario Run

Piano Tiles 2

Playstation'ı açmayalı aylar oldu.

1.5 senedir clash of clans oynuyorum ..bir ara zulaya sardım ondan da sıkıldım .. clashta 3 hesabım var 2si th9 biri full 11..full köyü satın almıştım birkaç ay önce.. güzel bir klanımız var hepsi normal hayatta da iyi arkadaşım o yüzden sarıyor

şu liste de güzelmiş. [h=1]Splitscreen / Same PC / CO OP / LOCAL MULTIPLAYER oyunlar[/h]
YouTube

Yeni bir şeyler oynayasım var ama ne tarz birşey oynamak istediğime karar veremiyorum. Önerisi olan var mı?

Bitirdiğim ve hala pc'de yüklü olan oynadığım oyunlar;
PES 2013
PES 2016
Knight Online
LOL
NBA2K14
CS 1.6
FM 2016
GTA SA
Battlefield 3
Sleeping Dogs
Assassins Creed