Bu başlikta Malum Şahsin Ban Yemesini Kutluyoruz(hürmetler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin banlanmasına sevinmem normalde ama bu herif abarttı. Hem dindarım deyip hem ölmüş adama laflar etti. Herkes bir kendisi tekti. Ve tek kaldı. Acıdım kendisine bu hali ile hayatta işi zor. Adamın ne ölüye ne diriye saygısı vardı. Zorla kendini attırdı. Hemde burada onca alakasız ve ahlak dışı postuna rağmen en sonunda yaşamayan insana hakaret edip beddua sıralayıp gitmiş kendi düştü artık ağlaması fayda etmez. Ki kimse de kendisine mention yada alıntı yapıp laf etmedi nasıl oldu da geldi yazdı. Bak ya şaşırdım şimdi...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

You know who is he

Kim banlanmis yahu ?

Ne ölüye ne yaşayana. . . Somut olan hiçbir şeye saygısı olmayan biri. Daha fazla konuşmaya değmez. Umarım başka isimlerle tekrar sızmaya çalışmaz.

Uğur Güzel.

Bazıları isme Voldemort muamelesi yapıyor. Selam-i; yani Uğur Güzel. İsmet Badem'in arkasından atıp tutmuş diye tahmin ediyorum. İsmet Badem'in ölüm haberinin altında bazıları ona giydiriyor. Oradan tahmin ediyorum.

Açıkçası forumdan birinin banlanmasına sevinmem ama gerçekten hiçbir şeye saygısı yoktu. Ali Koç'a söylediği sözlerden sonra direk banlanmalı idi.

Benim bulunduğum dönem içerisinde forum tarihinde gariplik konusunda ilk 5'e sokabileceğim biriydi.

buradaki ortami sevmisti, herkese veda edip helallik istemesine rağmen gitmemesinden bunu anlıyorum..

kendisini özel mesajlarımda uyarmıştım bu tempoda yazarsan kafayı yersin diye..

ki öyle oldu yarattığı tarz, ciddi emek isteyen ve herkese bir cevabı olan tipti.. haliyle bu cevapları kısa da kesmediği için kısa sürede 11k mesaja ulaşmıştı..

12numaradaki üyelik hadisesini bahane ederek o dönem forumu bırakmaya karar vermişti. bahane diyorum çünkü o olayın trollük olduğu çok barizdi.

takıldığı sitelerin hepsini takıntılı olduğum için ziyaret ettim, meydan1967 forumuna girerseniz orada ismail enver isminde üyeliği olduğunu görürsünüz. attığı postlara baktığımda acayip ılımlı, kimsenin şeyine takmadığı kulübe akıl verip yol gösterdiğini görürsünüz.

buradaki tarzının tam tersi yani adam burada gerçekten rol yapıyordu.. tek sorunu hiç arkadaş edinmeyişiydi sivri karakteri sebebiyle her yaptığı tepki gördü.

banlanması onun adına iyi olduğunu düşünüyorum umarım daha yapıcı ve sakin bir hesapla aramızda döner. yaptığı hatalardan ders almasını dilerim.

haaa banlanmasına da çok üzüldüğümü bildiririm çünkü yazdığı hiç birşey beni rahatsız etmemişti, hatta kıvrak zekalı biri olduğu için onunla uğraşması baya keyifliydi :hat::hat:

edit: sabah durum olarak yazmıştım, hissettiysem demek ki : Konum Uğur Güzel ✝ Rip ✝

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt