Bu Camianın İlacı ''Joachim Löw''

Hadi sıkıldığını varsayalım milli takımda. Bizi tercih etmesi için sebep göremiyorum ben. Hadi tercih etti diyelim, bu adam ne zamandır klüp takımı yönetmiyor? Milli takımla klüp takımı yönetmek aynı şey değil, bunu da unutmamak lazım. Çalıştığı klübe ivme kazandırmış, formda ve halihazırda bir klüpte td olan bir isimle anlaşmak bana daha mantıklı geliyor.

low_ziyaret_haberici2.jpg

bu mali 1 ay sonra döve döve ülkesine geri yollariz

bu adam futbol dan anlamiyor, elinde dünya nin en iyi sayilir takimi var, fazla ise yok, zaten daha cok Bayern taktik ile oynurlar, böyle takima daha kupa bile kazandiramadi. Bu adamin gitti bir takim ile sampion oldugunu da görmedik.

Istemez

Bize egitici bir hoca lazim

Keresteden cagdas mobilya yapicak usta lazim bize beyler

Almanya zaten her turnuvada final/yarı final oynuyor bunun ne başarısı var ki

Löw ancak işleyen bir makinanın başında başarılı olur. Bize hayır gelmez ondan. Bize Türk oyuncuları gaz verecek tipte bir antrenör lazım.

Löw konusunda çok farklı düşünceler var bize tarz olarak Lucescu tarzında , elindeki en kötü oyuncudan bile gerekli verimi alan , genç oyuncular ile yakından ilgilenen , genç oyuncuların gelişiminde başrol oynayan ve yine genç oyuncuyu alıp , ona güvenip formayı rahatlıkla teslim edebilen birisi gerekli bunu üstüne birde Türkiye'de ki olmayan sisteme ayak uydurmalı , var mı böyle biri yada Löw böyle birimi sizce ?

Löw hiç bir şey yapamadan geri döner.

Denizli hariç aklıma hoca gelmiyor onümüzde ki sezon ligde başarılı olacak.

Bunun bi zamanlar fenevi calistirdigindan haberiniz var demi?

Ne kulup ne milli takim bazinda hic bir basarisi yok kocaman bir sifir

Bu amatoru getiriceme hitzfeld gibi bir dahiyi alirim

milli takım hocalarından oldum olası haz etmem... bir ülkenin (hele ki almanya) elit futbolcularından takım kurmak başka, uzun ligi mecbur kaldıgın kurallara göre oluşturduğun kadrolarla götürmek başka... haaa sınırsız bütçen vardır istediğin adamı alabilirsin o zaman eyvallah... manu gibi van gaal'ı alırsın tabi...

Benim kıstasım Alman milli takımı ile yaptıkları değil, kulüp bazında yaptıklarıdır. Bunun içinde Adanaspor ve şikecilerdeki CV'sine bakmak yeter. Löw benim için boş bir adam. Bunu getireceklerine Tolunay Kafkas veya Ertuğrul Sağlam'ı getirsinler.

Geri
Üst Alt