Bu Camianın İlacı ''Joachim Löw''

Kendi diego simeone'mizi yaratmalıyız ama nasıl? Eski oyuncularımızdan kim olabilir bu? Ben Büyük Kaptan'dan ümitliydim ama o da geldiğinde ıçtı batırdı malesef :( Başka biri de gelmiyor aklıma ne yazık ki...

Kendi diego simeone'mizi yaratmalıyız ama nasıl? Eski oyuncularımızdan kim olabilir bu? Ben Büyük Kaptan'dan ümitliydim ama o da geldiğinde ıçtı batırdı malesef :( Başka biri de gelmiyor aklıma ne yazık ki...

Uğur tütüneker hırslı bi adam o olur bence büyük takımda şans vermek lazım

Hesap Makinesi

Uğur tütüneker hırslı bi adam o olur bence büyük takımda şans vermek lazım

Hesap Makinesi

Çok severim uğur tütüneker'i. Prekazi ile beraber kahramanlarımdan biriydi çocukluk dönemimde ama bu yükü ne kadar kaldırabilir şu anda orası meçhul. Bu görev için fazla mülayim gibi ama şans vermeden de bilemezsin tabi ki. Lakin bizim gelecek sene için kumar oynayacak lüksümüz yok malesef. Bu sene şampiyon olabilseydik kumar oynayabilirdik ama öyle bir şansımız yok malesef. Gelecek adam bizi şampiyon yapmalı. Diğer ihtimallerin hepsi bu taraftar için yıkım olur...

Low bize uygun bir teknik direktör değil. Mancini'den sonra, Low'un gelmesi aynı b.kun laciverti gibi bir şey olur.

Geri
Üst Alt