Bu Feghouli Satılır mı?

geçen senede yapıyordu şimdi biraz yedekte bekleyince kendini daha da zorluyor gibi geldi. Sene sonunda karar vermek en iyisi.

Renktas insaf, adamin son mac son on dakika pili bitti, onun disinda iyiydi.
fena oynamiyor son maclar yinede fazla kilosu var biraz kondisyon arttirlmali, ligin ikinci yarisina fazla kilo ve kondisyon arttiriminda bulunabilirse isimize yarayabilir kadro derinligi acisindan, bir gercek var bos oyuncu degil.

Bizim ne düsündügümüzün pek bir önemi yok acikcasi, Terim nefret ediyor resmen.

Hemde düşünmeden satılır.
Günlük perofmans yerine genel karaktere bakmak lazım.
O maaş ile 2 tane vasat üstü ortasaha alinir.

fiyatına bağlı. kadrodaki her oyuncu satılabilir eğer yerine 2 adam alabilecek para gelirse

Talibi çıkarsa satmak kolay da, 1 tane bile forvet alamayan yönetim feghouli satılırsa yerine adam alabilir mi? bence alamaz. bu sene şampiyon olmak istiyorsak kalmalı ve faydanılmalı feghouli'den. belhanda kötü gitsin, feghouli kötü gitsin. yerlerine adam alabileceğiz sanki. Bu seneden vazgeçiyorsanız satılsın yerlerine genç oyuncular alınsın, gerçi bu yönetim onu da beceremez ya.

Bu takimda degeri veriliyorsa satilmiyacak oyuncu yok, sonuc ortada liderin kac puan gerisinde bir takimdan bahsediyoruz

10-15 gelirse satılır tabi yav 4m para alıyor.
Bu feguli 5-10 arası teklife satılmaz.Bu yönetim varken hiçbir meblağa satılmaz.

Geri
Üst Alt