Bu Gol Balotelli'den Irkçılara Gelsin

İtalya'da bu olaylar yeni olmuyor ki yıllardır var neredeyse 6-7 takımın mimlenmiş ırkçılıktan bu maçtaki abartılacak bir olay değildi ayrıca.

Yani sikecilerde de siyahi oyuncular var onlar yapiyorken napoli taraftari niye siyahi oyunculari var diye yapmasina getirmek istemis sanirim arkadas.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ehh Fenerbahce den bahseden kim? Ben Napoli taraftari icin yazdim onu. Genelleme yapmadim ki.

Ehh Fenerbahce den bahseden kim? Ben Napoli taraftari icin yazdim onu. Genelleme yapmadim ki.[/quote]

Şaka devam ediyor hala. O zaman bizim takımda da siyah oyuncular var bizi ırkçı zannetmezler diye biz de ırkçı tezahüratlar yapalım rakip oyunculara avantaj sağlarız. Sonuçta ne de olsa biz de fenerbahçe değiliz. Stadaki o gerizekalı ırkçı adamlar normal hayatta zaten ezildikleri için siyah olduklarından maçta onlara koymaları nedeniyle sinirlenip ırkçı şeyler yaparlar. Gerçek hayatta zaten ezildiği kadar ezilmiş siyahlar.

Son günlerin çok konuşulan ismi Mario Balotelli, Milan'ın sahasında Bologna'yı ağırladığı maçta fantastik bir gol attı. Milan maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Not: Eğer konusu mevcutsa mod arkadaşlar silebilirler. Ben göremedim ve o yüzden konusunu açtım. Gerçekten de konusu açılabilecek kadar olağanüstü güzellikte bir gol bence. Bizim mason başgan'a buradan selamlarımızı iletiyoruz. O ne demek istediğimizi anlamıştır :cigara:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3RagReA81mk[/media]

konyu acan 407'inci kisi oldugunz icin bir adet peugeot 407 kazandiniz tebric ederiz

Balotelli'ye irkcilik fln yapilmamis ya hikaye anlatmayin. Napoli'de ayni sekilde siyahi oyuncular var o kadar aptalmi adamlar. Bundan sonra yapmazlar.

şikecilerde de siyahi oyuncular var hep ama geçen sene ebue'ye ırkçılık yaptılar, adama ırkçılık yapıldığı kesin ama üstü örtbas edildi, biçok kişi de bu uydurmasyona inanıp geçiyor..

Bundan sonra yapmazlar derken Napoli yi kastediyorum be. Daha önce yapmislardi ondan. Banane Fener den..

İtalya da irkcilik yapmayan kulüp çok az bundan sonrada boyle devam eder kolay değişmez bazi şeyler.

Geri
Üst Alt