Üye Görüşü Bu Haber Doğruysa Malum Oyuncularımızda Bu Konu da Adım Atmak İsterler mi?

hamdi-kurşun

Parçalı Üye
G.Saray için iki yıldız futbolcudan "FEDA" geldi! - AjansHaber.com

HAMİT VE MELO "FEDA" DEDİ

Mali problem yaşayan, borçları 811 milyon TL seviyesine kadar çıkan Galatasaray'da yönetim 'kemer sıkma' politikası uygulamaya başlamıştı. Kulübün az maaş alan çaycılarını dahi işten çıkaran Cimbom oyunculardan da alacaklarını indirmelerini talep etmişti. Futbolcularla ağabey-kardeş ilişkisi olan Abdurrahim Albayrak'ın sürdürdüğü görüşmelerde iki isim sarı-kırmızılı yönetimi rahatlattı. UEFA'nın finansal fairplay kriterlerine uymak için bu yola giden Cimbom'a sevindirici haber Hamit Altıntop ve Felipe Melo'dan geldi.

HAMİT 2 MİLYON EURO'YA KADAR İNDİ

Önümüzdeki sezon kontratı sona erecek olan Hamit 2.9 milyon euro alacağını 2'ye indirebileceğini yönetime iletti. Tecrübeli futbolcunun bu şekilde takım içinde 'öncü' olmak istediği de vurgulandı. TRİBÜN LERİN sevgilisi olan Felipe Melo da Hamit gibi yönetimin indirim isteğini kabul eden ikinci futbolcu oldu. Brezilyalı oyuncu rakam belirtmedi ancak "Kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum. Galatasaray'la 3 yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırım. Paramda da indirim yapacağım" diye konuştu.

KAYNAK: Fotomaç

Selçuk ve Burak'ın da maaşları 2m civarlarına inse keşke.(Kurtulmamız mümkün gözükmüyor , bari zararı azaltalım.)

Aslanım Melo ve Albayrak arasında inanılmaz bir dosluk var ben Melo'ya inanırım..

rdl5Lz.jpg

ozDXQo.jpg

Vyq9pq.jpg

Felipe Melo, Abdürrahim Albayrak'ı canlı yayında ağlattı - YouTube

Abdürrahim Albayrak Florya'da. - YouTube

0:40 itibaren Albayrak - Melo buluşmasını izleyin..

Son düzenleme:
hamitin sözleşmesi sene sonunda bitiyor zaten ona kimse o paraları vermez, melo da seneye bitiyor. bunlar yeni sözleşmeler için istedikleri paralar. tabi ne olursa olsun maaşlarında indirime gidilmesi güzel ama selçuk ve burakın devam eden sözleşmelerinde indirime gideceklerini zannetmiyorum.

Olaya bak 0 katkı veren Hamit indirim yapıyormuş güleyim bari...Hamite şu haliyle 1 milyon vermezler.

1 milyonda versek oynayacaklar
bu ikisini kim ne yapsın
zaten biz almasak ptt ligindeydiler

hamitin sözleşmesi sene sonunda bitiyor zaten ona kimse o paraları vermez, melo da seneye bitiyor. bunlar yeni sözleşmeler için istedikleri paralar. tabi ne olursa olsun maaşlarında indirime gidilmesi güzel ama selçuk ve burakın devam eden sözleşmelerinde indirime gideceklerini zannetmiyorum.

Hamit in sozlesmesi 2016 da bitiyor

Hamit her zamanki gibi bizi kekleme ğeşinde şurda kalmış 1 sezon sözleşmesi aklı sıra 4 sene daha garanti sözleşme yapacak.
Şu mevcut hali ile Melo dahil hiç bir oyuncu ile sözlşeme uzamamak lazım.
Başta burak ve selçuk olmak üzere Kalan sözleşmede indirime gitmeyi kabul ederlerse etsinler yoksa kendilerine kulüp bulmaları söylenmeli.

Yeni sözlesme gerekmez. Lesleri kadro disi birakip itibarsizlastirmak, onlari medyada bir asalak durumuna düsürmeliyiz. Taraftarda akilli olmali biraz. Bunlar bi kere protesto edildi diye hemen sonrasinda destek çikilmasin.

Selçuk&Burak

Bu iki isimde bitiyor her sey. Bunlari postalamadan iyi futbol imkansiz.

Meloda hamitte indirim yapmalı zaten ikiside bizden gittiğinde bu paraların yarısını alamaz
heleki melo en iyi ihtimalle brezilyaya döner

Ya Hamit bi yürüsün gitsin, çakala bak, zaten seneye sözleşmen bitiyor, seni sinsi seni. Feda meda ayağına sözleşme uzatmış olacak bu işten daha karlı çıkacak. Sana 500 bin bile çok.

Tum personelin ve futbolcuların Maaslarında %20-30 arasında indirim yapılmalıdır.yoksa bu borç bitmez

Geri
Üst Alt