Bu hafta Yönetimin transfer için verdiği sözlerin yerine gelmesi gereken son hafta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu hafta Yönetimin transfer için verdiği sözlerin yerine gelmesi gereken son h

önce ; hakan , zan, aydın, aykut, serkan, stancu, sarp ,ayhan bu adamlar koskoca GALATASARAY takımında oynuyorsa vardır bi bildikleri herhalde... sergenin de dediği gibi futbol bu kadar da zor değil bee elin belçikalısı seni necatiyle iliçle 80 küsür le şanpiyon yaptı ama bu kadro ile ilk 5 giremiyeceğimiz ortada hayırlısı olsun ...

Cevap: Bu hafta Yönetimin transfer için verdiği sözlerin yerine gelmesi gereken son h

O çözüm değil, altenatif. Defans adamı değil mi onlar? Senin fikirlerine bakarsak takımın '%80 inin değişmesi lazım.

Ben demiyorum iyi adamlar ama böyle olacak. İstesenizde istemeseniz de böyle olacak. Onun için destek vermeyi deneyin. Boş boş sallıyosunuz

aydın,sarp,ayhan,stancu,serkan bu isimlerin çoktan gitmiş olması lazımdı..balta ve gökhan kalır ya fatih hoca sever onları..

Yapma hocam Allah aşkına ,Hakan Balta da stoper oynayabiliyor,Pino forvet oynayabiliyor diye kadro kurucaksak Adnan Polata niye giydirdik o zaman

Bi yedek bek almak çokmu zor,kadro yapısını bozmaktansa

Umarım Gökhan la da sözleşme yenilenmez(bence)

Hakan stoper oynayabilir diye, Pino forvet oynayabilir diye kadro kurulmuyor, Ujfalusi sağ bek oynayabiliyor diye, Ceyhun stoper oynayabiliyor diye kuruluyor. İkisi arasında çok fark var.

Ujfalusi stoper oynamıyor mu? Sağ bek oynamıyor mu? Taş gibi de oynuyor. Ceyhun TS de stoper oynamadı mı? Hem de çok iyi oynadı. Öncelikli eksiklerimiz varken sağ bek adı mı geçsin şimdi. Belki alacaklar.

Yahu daha transfer sezonu bitmedi. Sabırlı olun.

Şu Drogba'nın alınmasını en çok sabırsız taraftarların gözünün boyanması için istiyorum başka hiç bişey için değil. Alınsın da şu adam, sallamak için dört gözle bekleyen medya ve onların gazına gelen taraftar biraz sussun. Yönetim daha rahat çalışsın. Zaman kazansın. Yoksa bu taraftar iki hafta sonra Aysal istifa diye bağırmaya başlar

Yapma hocam Allah aşkına ,Hakan Balta da stoper oynayabiliyor,Pino forvet oynayabiliyor diye kadro kurucaksak Adnan Polata niye giydirdik o zaman

Bi yedek bek almak çokmu zor,kadro yapısını bozmaktansa

Umarım Gökhan la da sözleşme yenilenmez(bence)

Gökhan ile sözleşme yenilense bile bir stoper lazım takıma

Ceyhun'u adam yerine koymuyor musunuz?

Selçuk: Geçen sene Türkiye'nin en yi yerli oyuncusu seçildi.

Elmander: Geçen sene EPL'de oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Disiplinli ve yaşı da müsait.

Ujfalusi: 2 sene önce UEFA kupasını ve Süper Kupa'yı kazanmış, senede en az 40-50 maç oynayan istikrarlı bir adam.

Ceyhun: Defansın bir çok bölgesinde oynayabilen, çok işimize yarayacak genç bir eleman.

Kampa kadar transferler yetişecek demediler, yetiştirmeye çalışacağız dediler.

Transferde bir çok etken var, istediğimiz adamlar olmamıştır, başka arayışlar vardır, sakin olup bekleyin, yönetime sallamak için sabırsızlıkla bekleyen insanlar gibisiniz.

Bu başlığın açılması bile manidar.

Gazetelerin gazına geliyosunuz.

Ya senelerdir bu takim cektigi çile nedir.Kampa oyuncu yetismesi sart artik.Lig basladikdan sonra alinan oyuncularin hepsi gonderildi.

O çözüm değil, altenatif. Defans adamı değil mi onlar? Senin fikirlerine bakarsak takımın '%80 inin değişmesi lazım.

Ben demiyorum iyi adamlar ama böyle olacak. İstesenizde istemeseniz de böyle olacak. Onun için destek vermeyi deneyin. Boş boş sallıyosunuz

Öyle bir fikrim yok. Ancak şöyle bir fikrim var ki, Servet ve Gökhan Zan ile yola çıkılmaz. En azından ben çıkmazdım. Evet doğru duydunuz. İki maçta bir omzu çıkan Gökhan Zan'la, şartlar işine gelmediğinde hocasını ve takımını satmakta beis görmeyen Servet'le yola çıkmam. Lütfen pembe gözlüklerinizi çıkarınız.

Ayrıca forum herkesin fikirlerini uygun şekilde dile getirebileceği bir ortamdır. Kendi fikrinizi paylaşmıyor diye insanları boş boş sallamakla itham etmeyiniz.

çok doğru bir başlık ve konu bu hafta içi artık olan olmalı...son 5 iş günü..

Öyle bir fikrim yok. Ancak şöyle bir fikrim var ki, Servet ve Gökhan Zan ile yola çıkılmaz. En azından ben çıkmazdım. Evet doğru duydunuz. İki maçta bir omzu çıkan Gökhan Zan'la, şartlar işine gelmediğinde hocasını ve takımını satmakta beis görmeyen Servet'le yola çıkmam. Lütfen pembe gözlüklerinizi çıkarınız.

Ayrıca forum herkesin fikirlerini uygun şekilde dile getirebileceği bir ortamdır. Kendi fikrinizi paylaşmıyor diye insanları boş boş sallamakla itham etmeyiniz.

Gökhan zan konusuna katiliyorum.Garanti para almasin bak o zaman sakatlaniyormu.

Bence orta sahaya adam şart öncelikle

Ben bu hafta 1 tane bile transfer yapılacağını sanmıyorum.

Ağustos'a kadar oyuncu alamayıp

Ağustos'ta takımı kurtarmak için oyun kurucu aramaya kalktığımız sezonlardan birine dönmez inşallah bu sezon

Sen benim yorumumla sadece ÇÖZÜME BAK yazarak dalga geçiyorsun ama. Ona ne diceksin? İşine geldimi forum açık forum, herkes fikrini dile getirir, sen başkasının yorumuyla dalga geçersin, işine gelmedi mi boş boş konuşuyorsun demek ayıp.

Şu Drogba'nın alınmasını en çok sabırsız taraftarların gözünün boyanması için istiyorum başka hiç bişey için değil. Alınsın da şu adam, sallamak için dört gözle bekleyen medya ve onların gazına gelen taraftar biraz sussun. Yönetim daha rahat çalışsın. Zaman kazansın. Yoksa bu taraftar iki hafta sonra Aysal istifa diye bağırmaya başlar

Bu yönetim transferleri kampa yetistiremicekse niye göreve geldiki her sene ayni senaryodan bıktı taraftar.Misimovici son gün getiren zihniyetten farklari ne olacak o zaman?

1-2 transfer yapsınlar, bana yine yeter.

Onu bilmemde bir tane bile sağ bek ismi geçmiyor ,sağ bek almamak skandal olur

Nasıl yani sabri varken en acil bölge sağbekmi oldu şimdi?En öncelik selçuğun yanına alınacak adamlar daha sonra kaleci sonra stoper en son forvet aciliyet sırası bana göre.

Ya senelerdir bu takim cektigi çile nedir.Kampa oyuncu yetismesi sart artik.Lig basladikdan sonra alinan oyuncularin hepsi gonderildi.

Emre daha ligin başlamasına bir yadan fazla var. Sakin ol. Adamlar yetişecekler. Aysal demedi mi biraz ağırdan aldığımızın farkındayız. Güvenin şu adamlara

Bu hafta içi 2 yerli (büyük ihtimalle Okan Derici ve Okay Yokuşlu) ve 2 yabancı (Kaleci ve orta saha) transferleri biter bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt