Bu İnsanlar Neden mi Ağlıyor? (İlginç Son İçerir)

Bu bizim Ülkemiz mi ? Yaziklar olsun be, lanet olsun böyle olaya.

justin bize bir Hi bile demedi diye ağlayan kız vardı geçen yılda dertlerimize bak ya hayır gerçekten gerçek manada sanatçılar olsalar birşey demicem...

gagalasın sizi emi :D

ama severim şarkıları eğlencelidir gaganın bizdeki hande yenerin üst versiyonu çerezlik pop..

Beyler ağlancak halimize gülüyoruz ciddiyim ben bundan 10 sene sonrasını düsünemiyorum bile gerçekten

Allah akıl fikir versin. Pes vallah.

I am the one who knocks!

Hele kizlar neysede mubarek erkegin Aglamasi cigir atmasi nedir arkadas ben bile utaniyorum bunlar erkek diye.Orada kucuk cocuk Gagayi elledi diye agliyor :D Hele o erkekler nedir dönme midir nedir herkes birbirini itiyor sanki Dunyayi kurtaran kadinmis gibi herkes itisiyor :D

Genclik nereye gidiyor felan demeyin . Sif Turkiye'nin degil insanlarin cogu aptaldir . O yuzden boyle seyler cok normal .

Gunumuzde artik erkekler git gide kizlara benzemeye calisiyorlar hareketleri falan kiz gibi olan oğlanlar olusmaya basladi.Bu devirde Milletin Erkekliğinden bile süphe ediyorsun.Artik Eski erkekler kalmadi gunumuzde Kizlara ozenen erkekler dolusuyor bu devirde :D yani yavas yavas erkek nesli tukenmeye basliyor.

Gunumuzde artik erkekler git gide kizlara benzemeye calisiyorlar hareketleri falan kiz gibi olan oğlanlar olusmaya basladi.Bu devirde Milletin Erkekliğinden bile süphe ediyorsun.Artik Eski erkekler kalmadi gunumuzde Kizlara ozenen erkekler dolusuyor bu devirde :D yani yavas yavas erkek nesli tukenmeye basliyor.

Mogolistandan erkek dagitmak lazim saga sola

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nerede o eski erkekler tadinda yakarislar ilginc olmus :D

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Mogolistandan erkek dagitmak lazim saga sola

Simdiki nesil Dar kisa pantolonu moda diye kullaniyorlar ulan eskiden biz giysek dalga geciyorlar diye giymiyorduk simdi moda olmus bundan 10 sene sonrada ic donun moda olursa şaşma :D

Bunlar ileride anne anneanne olacaklar birde düşünün bunların yetiştirdikleri çocukları büyüyüp başbakanlık cumhurbaşkanlığı gibi mevkilere gelecekler.

Simdiki nesil Dar kisa pantolonu moda diye kullaniyorlar ulan eskiden biz giysek dalga geciyorlar diye giymiyorduk simdi moda olmus bundan 10 sene sonrada ic donun moda olursa şaşma :D

Duble paca şalvar tipi pant > dar kisa pant diyosun yani :D

Videoyu izlemedim de asagi yukari tahmin ettim yazilanlardan. O yaslarda olur boyle seyler, simdi bunlar herkese izletilebildigi icin sanki yeni oluyormus eskiden yokmus gibi geliyor. Yillar sonra onlarin da hat0irlayinca utanacaklari bir ani olur sanssizliklari bunlarin kayit altina alinmasi :D

SM-P602 cihazımdan gönderildi

piyasa 150 gram a..ik icin babasini satacak tiplerlen dolu..

★☆★

Geri
Üst Alt