Bu İnsanlar Neden mi Ağlıyor? (İlginç Son İçerir)

Avrupa da daha kötü , profil fotoğraflarını kollarına bacaklarına dövme yaptıranlar var.

Yine bu ağlaklara şükredelim

piyasa 150 gram a..ik icin babasini satacak tiplerlen dolu..

★☆★

Evet öyle :D ya o degilde gecen gun kadikoye gittim Kiz mini kot giymis ama nasil kot g.tün yarisi görünüyor.Arkadas anlamiyorum simdiki kizlarida gel beni al mi diyor bu sefer elletmeye izin vermem diyen kiz g.tünü aciyor nasil bir giyimdir.Tenha yerde gorseler bu kiza tecavuz ederlerdi.Bilmiyorum orasini burasini ne icin açıyorlar.

Son düzenleme:
Evet öyle :D ya o degilde gecen gun kadikoye gittim Kiz mini kot pantolon giymis ama nasil kot g.tün yarisi görünüyor.Arkadas anlamiyorum simdiki kizlarida gel beni al mi diyor bu sefer elletmeye izin vermem diyen kiz g.tünü aciyor nasil bir giyimdir.Tenha yerde gorseler bu kiza tecavuz ederlerdi.Bilmiyorum orasini burasini ne icin açıyorlar.
Mini kot pantolon mu?

Çocukluk ve ergenlik döneminde bunlar normal şeyler yarın hayatın gerçeklerini gördüğü zaman anlarlar gagayida justinide

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son4-5 senede saçma salak gruplara,şarkıcılara tapan gerizekalı bi nesil ortaya çıktı azalarak biterler umarım.

Bu tiplerin dışkısı satışa çıkarılsa, para verip kavanozda saklayacak olan çıkar.

Bugun Haberlerde Lady Gaga hayranlarina baktim arkadas Erkek dediginiz erkek degil yahu dönme dolu.Arkadas Erkegin birisi Etek giyip dans ediyor bu nasil erkeklik lan.Kizlar Satanist gibi zaten.Bir travestinin biri cikmis Lady Gagayi ben alirim diyor ulan ülke batiyor ne ayak lan bunlar.Vatanimizi boyle mi kurtardik.

Nesi kötü bunun?
Sahsen ben sevdigim ve hayran oldugum bir sanatcinin profilini vucuduma dovme yaptirmam. Nerden bileyim o adamin 3-5 sene sonra yuz kizartici bir eylem yapmayacagini. Ornek pedofili gibi.

Dovme karsiti degilim 2 kolumda 1 bilegimde 1 bacagimda dovmem var. Ama gidip bir unlunun fotosunu dovme yaptirmam. Insan oglu seserde beserde. Sonra sildirmeye calis falan..

HTC One cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt