Bu Kadar Parayı Neden Harcadık?

Alican Bozok

10 Numara!
Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüp olarak deli gibi para harcamamıza rağmen hemen hemen hiç para harcamayan, stadı bile olmayan ve şaklaban yöneticilere sahip Beşiktaş ligde bizim önümüzde. Peki soruyorum, bu paraları neden harcadık?

Sizin kadar basit düşünceleri olan birinden anca böyle çıkardı yorum :encouragement:

Biz 11 kisiyle oynuyoruz, rakiplerimiz +hakem +tff +rakip topcular ile oynuyorlar da ondan.

Bugunku maci yenseydik paralar dogru harcanmis olacakti berabere kaldik bosa gitti oyle mi?Bos basliklar acip insanlarin zamanina kiymayin.

Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüp olarak deli gibi para harcamamıza rağmen hemen hemen hiç para harcamayan, stadı bile olmayan ve şaklaban yöneticilere sahip Beşiktaş ligde bizim önümüzde. Peki soruyorum, bu paraları neden harcadık?

Biz 3 kulvardayız onlar tek. Ha dersin gerek yok yinede ,gençleşme adına harcandı para.

Saçma bir konu olmuş. Fazla sürekliliği olacağını sanmam ama kalsın.

Neden harcadik bilmiyorum ama kim harcatti tahmin edebiliyorum. Mancini heralde Salih/Veysel gibi yeteneksizleri tanimiyordu. Ama yaninda Tugay hoca diye biri var.

ilerisi icin

seneye balta zan sabri mac secen drogba aykut ufuku takimda görmemek icin

Yahu siz ciddimisiz?

Yeni alinan oyuncularin hepsi genc oyuncular, onlardan bu sene katki beklemek yanlis olur. Hem kendimiz istiyoruz boyle oyuncular transfer edelim, sonra kendimiz aglaniyoruz.

Cok sacma.

Sabriyi yedeklemek icin. Bkz.: salih ve veysel.

bi puan kaybettik milyon tane olumsuz baslık acıldı,offf

Bugunku maci yenseydik paralar dogru harcanmis olacakti berabere kaldik bosa gitti oyle mi?Bos basliklar acip insanlarin zamanina kiymayin.

bu zırvalığa verilecek en güzel cevabı arkadaş vermiş zaten.skor taraftarları çıkar b u aralar haftaya beşiktaşı yener öne geçeriz susarlar.benim cevabımda yav hehe...

Ne yapaydık peki onuda yaz , Türkiyenin mevcut leş düzeni ve kuralları dahilinde yapılması gerekli şeyi olabilecek en iyi şekilde yaptık .

Ve kesinlikle kargalarla bizi karıştırmayın karşılaştırmayın sezonun ilk çeyreği gözümün önünde !

Yahu hala sabriyi ilk 11 oynatıyoruz adam haklı böyle başlık açmakta kimse mırın kırın yapmasın işte yönetim sözde gençleştirme yaptı tamam iyide yaptı ancak telles dışındaki transferlerin dişe dokunur yanı yok.

Geri
Üst Alt