- 20 Eylül 2009
- 17.749
- 15.837
- 2.613
Bok sineği gibi herifler. Tatile gittiğimde böyle bı sinek vardı. Bacağıma konup ısırıyordu. Tinlamadim, bir oldu iki oldu sonra ebesini sevdim. Bjkninde ebesinin sevilmesi gerekiyor demek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan'ın kelinin tepesine bjk formalı bir sinek yerleştirip saplatmak lazım.Gökhan Dinç: "Bjk yönetimi, videodan dolayı Galatasaray yönetimine telefon açıp bilgi vermiş. Videoyu grafiker olarak çalışan kişi 'Nef stadyumu trafiğe çıkış' diye arama yaparak karşısına bu video çıkmış ve kullanmış."
Bana ne senin geafikerindenGökhan Dinç: "Bjk yönetimi, videodan dolayı Galatasaray yönetimine telefon açıp bilgi vermiş. Videoyu grafiker olarak çalışan kişi 'Nef stadyumu trafiğe çıkış' diye arama yaparak karşısına bu video çıkmış ve kullanmış."
O grafikere dava açıp donuna kadar almak lazım. Alayının ağzına etmeliyizGökhan Dinç: "Bjk yönetimi, videodan dolayı Galatasaray yönetimine telefon açıp bilgi vermiş. Videoyu grafiker olarak çalışan kişi 'Nef stadyumu trafiğe çıkış' diye arama yaparak karşısına bu video çıkmış ve kullanmış."
O grafikere dava açıp donuna kadar almak lazım. Alayının ağzına etmeliyiz
Allah allah ya öyle mi olmuşGökhan Dinç: "Bjk yönetimi, videodan dolayı Galatasaray yönetimine telefon açıp bilgi vermiş. Videoyu grafiker olarak çalışan kişi 'Nef stadyumu trafiğe çıkış' diye arama yaparak karşısına bu video çıkmış ve kullanmış."
Yav ne grafikeri ya.O grafikere dava açıp donuna kadar almak lazım. Alayının ağzına etmeliyiz
Yarin nasil olsa ceza yok diye guzel marslar soyleyecekmis alper denen herif.Alper twit space odalarında 3-5 ergene hitap ediyor diye gaza gelmiş. İmparatora bile f*töcü iması yapmış ama bilmiyor ki gazeteciler derneğinden montaj bi görüntüyü paylaşmış.
Umarım FT hocam hop oturup hop kaldırır bu ergenlern reisini
Amaç farklı ama neyse biz yazmayalım, anlayan anlıyor zatenBiri birini öldürecek en sonunda Koç ve Çebi ne zamandır bunun için uğraşıyor