Bu Kirli Oyunun Hesabını Soracağız!

Bu şerefsizliği 2-3 çömez grafikler, sosyal medyacı yiyerek çözemezsiniz. Ciddi kelleler verip özür dilemelisiniz ki inan bu bile zkimde değil şuan acayip öfkeliyim bu hadsizliğe. Kaos mu istiyorsunuz?!

Bu yapılan suç. Bir camiaya alenen iftira atılıyor. Savcıların harekete geçmesi gerekiyor. Bunun mutlaka cezai bir yaptırımı olması gerekiyor. Özür dilemek falan yetmez. Hukuk devreye girmeli. Peşini bırakmayalım.

En akla hayale gelmeyecek ahlaksızlıkları bu bok yuvasının yapıyor olması tesadüf değildir. Rosier transferi konusunda paylaştıkları aşağılık ''Fatih g. verdi, verdi verdi'' diye giden videoyu da şok vaziyette izlemiştim. Burak gibi bir pısırık yerine testisleri kabarık bir başkan olsa kan alırdı, yanlarına kaldı...

Taraftarin %70 inin haberleri olmuyor bu olaylardan. Twitter disinda nerde var bu haberler.

Bos yere tantana hepsi yok o fetocu yok bu fetocu. Her zaman herkes guclunun yaninda oluyor herkes dönem adami olmus cikarina bakiyor herkes ,o zaman fetocuydu bircogu bugun X adama taparlar yarin Y adama bu duzen boyle gider olan arada ezilene olur.

Daha gecen secimde gorduk zamaninda birbirine dusman kesilen ex ak partililer ile chp koalisyon kurdu resmen yarin ne olacaginin kimse kimseye garantisini veremez onun icin puta tapar gibi birisine baglanıp kalmayın bugunku dost dediginiz kisiler yarinki dusmanlariniz olabilir. Uzak durmak en iyisi helede Turkiyede.

Hakan Şükür üzerinden bize saldırmaları da bi hayli komik. Goruntuler olsa Milli takımda yüzden fazla mac oynamış adamin gol attiginda sevinen bir sürü fbjk it gosterilebilirdik.

Hapishanede bulunan Reza Zarrabi bi ara uye yapmak isteyip daha sonra loca veren jimnastikci kulübü faks yoluyla şikayet etmek lazim. @rezan

Rte ye kızıyordum medyaym yasasu sebebiyle ,demokrasi ülkesiyiz vs diye lakin sosyal medyaya gerçekten ciddi ayar çekilmesi lazım bu işin şakası yok bizim gibi ülkelerde eğer zamanında onu alinmazsa sosyal medya büyük olaylara sebeb olur
Ne yalan söyleyeyim hem haklısın hemde haksızsın ikisi nasıl aynı anda oldu onu bende merak ettim.

Ligin bos oldugunu cogu kisi yeni anlamis gibi konusuyor. Istedigin kadar transfer yap Istersen messi yi getir bu ligde ne yapar ederler son haftalara esit puanlarda sokarlar yaris 33-34ncu haftaya kadar uzatilir bu artik aliskanlik oldu

Geri
Üst Alt