Bu Kirli Oyunun Hesabını Soracağız!

cami avlusuna işememek gerekir sonuçta, gaza gelip beyni yok gibi(gerçi gibi fazla) hareket edersen götünden kan alırlarken ağlamamak gerekir.
Yalan paylaşım yapmanın cezası var, iftira atıp erkeklik yapmaya devam edersen orada ikinci dava söz konusu olur.
İşin içine örgütlü hareketi sokarlar bir bakmışsın aklın şaşar.

Açıklama bedel ödeteceğiz sözü verilmesi dışında güzel herkes bunun sonuçsuz kalacağının farkındadır diye düşünüyorum ama bence bunu hepten yok saymak en doğru politika olurdu

Kaale almaya gerek yok ki, herifler bizi içinde bulundukları lağıma çekmek için yapıyor zaten bunları

Bjk ne yani muhattap alınsın ki. Arada Fener şampiyon olmasın diye desteklediğimiz yedek bi camia

Transfer nöbetine de yazdım. Merak etmeyin bu konular ile ilgili ve aileden güvenlik teşkilatı ile yakın biriyim. Rahat olun bugün devlet anlaması gerekeni anlamıştır. Yakın bir süre içinde bjk yönetiminin istifasını duyarsanız şaşırmayın bir kaç ay içinde. Yok öyle bariz şekilde terör örgütü propagandası yapıp ,iç karışıklık çıkarma amaçlı paylaşım yapmak. Devlet bu durumlarda bir süre bekler ve sonra gerekeni yapar.

Transfer nöbetine de yazdım. Merak etmeyin bu konular ile ilgili ve aileden güvenlik teşkilatı ile yakın biriyim. Rahat olun bugün devlet anlaması gerekeni anlamıştır. Yakın bir süre içinde bjk yönetiminin istifasını duyarsanız şaşırmayın bir kaç ay içinde. Yok öyle bariz şekilde terör örgütü propagandası yapıp ,iç karışıklık çıkarma amaçlı paylaşım yapmak. Devlet bu durumlarda bir süre bekler ve sonra gerekeni yapar.
melikşah duyumu gibi olmuş

Geri
Üst Alt