Bu Kirli Oyunun Hesabını Soracağız!

Şayet bunlarla muhattap olmak zorunda kalırsanız

Yalnızca 2010-11 Türkiye kupası nerede diye sormanız yeterli renktaşlar

Şahsen ben etrafımdakilere böyle yapıyorum

Ve usulce konuyu kapatıyorlar

Çebiye 3 kuruşluk tazminat davası açıp

3 kuruşu aşıp uçak parası diye ibanlarına atalım

Küçük camia
Nerde boş iş oradalar
Acayip de bir kaşıntıları var
Mesele o fotoğraf bu video ise 100 tane bizde atarız buraya
Futbolu çalım sa da transfer çalımı için bu tarz bir gönderme küçüklük ibaresidir

Abi butun ligi cig cig yiyelim, bunlari var ya ezim ezim ezip sampiyon olalim. Biz sampiyon oldugumuz icin bunlar boyle yoldan cikti. Istedikleri kadar kudursunlar. Lige oyle bi ambargo koymaliyiz ki gercekten bayerni olmaliyiz bu ligin. Sonra zaten ulasilamaz oldugumuzu gorup birbirlerini yiyicekler. Bu les 2 camianin ozellikle tinercilerin yoldan cikmasinin sebebi kendilerini bizle falan rakip gorebilmeleri.
Türkiye'de kimseyi ligin Bayerni yapmazlar.

Aslında muhatap alıp cevap vermemek lazım ama bu sefer daha çok şerefsizlik yapmaya kalkarlar

Bunlara gerçek bir ders vermek lazım ama bir daha unutulmayacak cinsten olmalı

Nedir bilmyiorum bulsun yönetim

2018 kpss için dershaneye gidiyorum. bir tarih hocası vardı tinerci, adamda nasıl tahribat bıraktıysak her derste Galatasaray'ın başarılarının arkasında fetönün olduğundan bahsederdi. Galatasaray Lisesi'ne sallardı sürekli. kalkıp saldırmamak için zor tutuyordum kendimi. Lennart Johansson'un Galatasaraylı olduğunu söyleyecek kadar ruh hastasıydı.

Özellikle BJK deplasmanında tribünlerin verdiği tepkiyi görünce çok şaşırmıştım.. Çünkü fener bile deplasmanda böyle saldırgan değildi ama bunların göt yanığı seviyesi başka bir seviyeye ulaşmışta biz bilmiyormuşuz.. Si.lemediğimiz için biz fark edememişiz..

Her konuda köpek gibi saldırdılar..Fenerin binbir türlü rezilliklerinde suspus olan Selahattin Baki'nin hakemlere yürümesi vs.. ağzını açmayan kukla sürüsü bunlar..

Jimnastik kulübü hakikaten küçükmüş mide bulandıyormuş..

Özellikle BJK deplasmanında tribünlerin verdiği tepkiyi görünce çok şaşırmıştım.. Çünkü fener bile deplasmanda böyle saldırgan değildi ama bunların göt yanığı seviyesi başka bir seviyeye ulaşmışta biz bilmiyormuşuz.. Si.lemediğimiz için biz fark edememişiz..

Her konuda köpek gibi saldırdılar..Fenerin binbir türlü rezilliklerinde suspus olan Selahattin Baki'nin hakemlere yürümesi vs.. ağzını açmayan kukla sürüsü bunlar..

Beşiktaşı transferlerini bu koçlar finanse edecektir. Babası aklı sıra oğlunun yanına uşak diye bunları bulmuş.

2018 kpss için dershaneye gidiyorum. bir tarih hocası vardı tinerci, adamda nasıl tahribat bıraktıysak her derste Galatasaray'ın başarılarının arkasında fetönün olduğundan bahsederdi. Galatasaray Lisesi'ne sallardı sürekli. kalkıp saldırmamak için zor tutuyordum kendimi. Lennart Johansson'un Galatasaraylı olduğunu söyleyecek kadar ruh hastasıydı.

Şikayet ettin mi pezevengi ?

Dershaneye parasını verip gelen öğrenciye bu konuşmayı yapan hocaya haddini bildirmek lazım. O sınıfta nasıl kavga çıkmamış şaşarım.

Bunların sorunu göt yanığı değil, kimsenin bunları ciddiye almaması. Yanı kısacası kimsenin bunları s.klememesi.

Yanık Fenerde olur çünkü adamlar bizden çok çekti. Beşiktaş ise kimsenin umrunda olmayan 4.kuşak akraba gibi, bildiğin semt takımı işte.

Mubahtır, BJK diye değiştirmeni salık veririm Değerli Hocam.
Bjkli olduğunu söyleyen öğrencilerime sadece üzüntüyle karışık bir gülümseme ile cevap veriyordum, artık aklinizi s... diye yorum yapmaya karar verdim

Bjkli olduğunu söyleyen öğrencilerime sadece üzüntüyle karışık bir gülümseme ile cevap veriyordum, artık aklinizi s... diye yorum yapmaya karar verdim

Devlet, 1 Eylül'de ne kadar doğru bir karar verdiğini bir kez daha anlayacak. Nacizane sineklik şakasını da kaliteli buluyorum.

Geri
Üst Alt