bu maç döner rahatlığı

Olumlu gibi yazmışsın hocam ama bu çok kötü bir rahatlık. Disiplin önemli. Ya dönmezse?

Edit: Dün de Zaha'nin bireysel kalitesi ve ikinci golün şansıyla aldık.

Olumlu gibi yazmışsın hocam ama bu çok kötü bir rahatlık. Disiplin önemli. Ya dönmezse?

ne kadar iyi disiplinli olursan ol illa geriye düşebiliyorsun bir kontra ile bir saçma sapan seken topla.

geriye düştüğünde reaksiyon gösterebilen topçulara sahip olmak güzel bir şey üstad.

13.olduğumuz sezonda geriye düştüğümüz hiçbir maçı çevirememiştik nerdeyse

edit: bu arada bu rahatlık sadece topçular için değil taraftar için de. yani şahsen rahatım geriye düşsek de

ne kadar iyi disiplinli olursan ol illa geriye düşebiliyorsun bir kontra ile bir saçma sapan seken topla.

geriye düştüğünde reaksiyon gösterebilen topçulara sahip olmak güzel bir şey üstad.

13.olduğumuz sezonda geriye düştüğümüz hiçbir maçı çevirememiştik nerdeyse
Kesinlikle katılıyorum. Olumsuz bir reaksiyon değil bu.
Futbolda real dahil geriye düşmeyen takım mı var?
Galatasaray dün çok önemli bir şey gösterdi, ne kadar kaçırırsa kaçırsın pozisyona girmekten ve denemekten asla vazgeçmedi.
Oyuncular asla demoralize olmadı. Nasılsa golü bir şekilde atacağız diye durmadan baskı yaptı. Olumlu

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 durumda geçerli 1. Yüksek kalite takım 2. Yüksek aidiyetli futbolcular. Fatih Terim iki maddeyide bolca kullanmış dönmez denen çok maç çevirmiştir.

Bak bu konuda haklısın. Geriye düştüğünde skoru değiştirecek oyunculara sahip olmanın rahatlığı güzel. Bu sene var o. Ama işte ya olmazsa stresi var. Dün çok bariz şanssızdık. O iki pozisyonda şansızlık devam etseydi maç gidecekti.

Bende dün aynısını diyordum arkadaşa. Biz golleri atamayınca Ankaragücü atsın istedim çünkü ancak 1-0 geriye düşersek maçı alırız hisi girdi içime. Ankara gol attığında “he şöyle be” demiş olabilirim.

70 lere kadar oluyor bende de
Köpekhag maçında da vardı ilginç bir şekilde 🥴🥴

Hatta aha gol yeriz moduna girdiğimde de kesin bir şey oluyor

Yok artik :) Dunya gol kacirmis takim sorun bu skor cikmamasi. Adamlarin attigi gol hasbel kader bir gol asil. Yani dunki mac bu noktaya pek ornek degil. Ancak baslik acisindan suna ornek, boyule bir duruma dussekte yani cok iyi oynadigimiz macta, skoru cevirebiliyoruz. Kopenhag maci da keza. Gecmis senelerde boyle oynayip yenildigimiz ya da berabere bitirdigimiz bir suru mac vardi.

Ben emin değildim.

Dünkü maç öyle bir maçtı ama bu sezon diğer maçlar öyle değildi. Skor olarak aynı olmadı ama olabilirdi; geçen sene dönüm noktası olan 7-0 lık Başak maçı etkisi yapar umarım.

Dünkü maç öyle bir maçtı ama bu sezon diğer maçlar öyle değildi. Skor olarak aynı olmadı ama olabilirdi; geçen sene dönüm noktası olan 7-0 lık Başak maçı etkisi yapar umarım.
Bence artık raya oturdu üstelik oyuncuların o kadar şans alması iyi, herkese hazır ol mesaji verildi, ama şansını iyi kullanmasan yeterince alternatif var o yüzden laubali de davranma

Terim'in 3. döneminde de bu his sık gelirdi. Orduspor, Samsunspor gibi maçlarda 2 farklı geriye düşmemize rağmen "dönecek" diyebiliryorduk.

Mevcut takımımız ne kadar kötü oynarsa oynasın, bireysel yetenek bakımından tehditkar bir takım. Zaha'nın, Kerem'in, Icardi'nin, Ziyech'in, Boey'in ve birkaç oyuncunun daha nerede ne yapacağı belli değil, bir anlık boşlukta tabela yapabilecek futbolcular.

Bu da "döner, atarız" hissi veriyor.

Geri
Üst Alt