Bu Maçı Kazansak Bile...

Ceyhun Kolos

Cezalı
Bu maçı kazansak bile bu kadronun kurulmuş olması bile SKANDALDIR.
Sneijder'in üzerine oyunlar oynanıyor,kimin oynadığı da gayet açık

images

Yazıklar olsun.

aynen öyle Sneijder-Telles-Bruma gibi adamlar gözden çıkarılmış bu çok belli yıldırma politikası izliyor bunu yapan

Adam gibi çıksalar mali durumdan ötürü satacaz deseler bir nebze saygı gösteririm ama bu ne lan.

Yıldırma politikası ney lan ?

tellesi burmayi falan bilmem ama sinoyu satacaklar cok net

Bu durumu ben aslında çoktandır hissediyorum. Böyle bişey var mı yok mu bilmiyorum ama yönetimin menejeriyle restleştiğini düşünüyorum. Tabi göndermek için. Adam niye ikide bir basına açıklama yapsın. Tamamen yıldırma politikası. Sniejder gibi bir futbolcuyu git R. Madrid' in devam eden bir maçında oyuna sok, TD. yok demez.

Bu adamın değeri gidince anlaşılacak. Mental olarak küçüldükçe küçülüyoruz. Prandelli bu takımın görüp göreceği en vasıfsız hocası olarak tarihte yerini aldı.

GT-I9300 Tapatalk

Adam gibi çıksalar mali durumdan ötürü satacaz deseler bir nebze saygı gösteririm ama bu ne lan.

Yıldırma politikası ney lan ?

E tamam. Diyelim ki mali durumdan ötürü satacaklar. Böyle bir durumda bu futbolcuları oynatıp piyasa değerlerini arttırmak daha mantıklı değil mi ? Kendi takımında kadroya giremeyen futbolcu, ölü futbolcu muamelesi görür ve değeri düşer. Bu kadar da beyinleri yoksa diyecek sözüm yok.

E tamam. Diyelim ki mali durumdan ötürü satacaklar. Böyle bir durumda bu futbolcuları oynatıp piyasa değerlerini arttırmak daha mantıklı değil mi ? Kendi takımında kadroya giremeyen futbolcu, ölü futbolcu muamelesi görür ve değeri düşer. Bu kadar da beyinleri yoksa diyecek sözüm yok.
Yok işte sorun bu zaten.

abdurrahim_albayrak_derbide_guzel_bir_galibiyet_aldik_h76191.jpg

Geri
Üst Alt