GSCimbom
Bu Mağlubiyet Sağlam Bir Tokat Olur mu?
Töre Dirik

Bu Mağlubiyet Sağlam Bir Tokat Olur mu?

Töre Dirik ·

Cevap
69
Okunma
1,2K
Sayfa
1/4

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Son birkaç aydır özellikle, ciddi bir tokat yemeye ihtiyacımız vardı bence. Derbi mağlubiyeti canımızı yaktı evet ama ben şu dakikadan sonra, bu yenilginin önümüzdeki süreç adına bir şeylerin düzeltilmesine vesile olmasını umuyorum.

Zaten muhtemelen önümüzdeki 10 gün içinde birkaç ciddi transfer gelecektir. (Bizim yönetim mağlubiyet sonrası olayı transferle kapatmayı sever)

2 sene önce 5-0'lık BJK faciası olmasa mesela, o sezon çok daha kötü şeyler yaşayabilirdik. O maç sayesinde bir şeyler düzeltildi. Umarım bu maç da aynı etkiyi yapar.

Yoksa bu kafayla devam edersek, sezon sonu şampiyonluk bile elden gidebilir.

Okan hoca eleştirilere kapalı bir adam. Defalarca kez gösteri bunu. Ortasaha istiyoruz diye 12 kişi mi oynayacağız makarası yaptı.

Okan gitmedikce birsey olmaz, belliki futbolcularda artik iyice salmis, ayni anda bu kadar formsuz futbolcu olurmu ayni takinda

Sırf Fb için düzenlenen bir kupa düzeniydi bütün şartları onlara uydurdular çok takmak istemiyorum bu şekilde avutmaya çalışıyorum hala

Atanimiz tutanimizla başarıdan başarıya koşarken son dönemin en hırslı fbsine karşı Günay ve İcardi çıkan hoca Tokat yemeye çıkmıştı zaten sıfır heyecan maçın ilk dksindan son dakikasında kadar

Atanimiz tutanimizla başarıdan başarıya koşarken son dönemin en hırslı fbsine karşı Günay ve İcardi çıkan hoca Tokat yemeye çıkmıştı zaten sıfır heyecan maçın ilk dksindan son dakikasında kadar
Icardi'nin 11 başlamasını anlayabiliyorum. Icardi'ye "Osimhen yok ama yine de yedek otur" demek zor iş.

Ama Günay tercihini hiçbir şekilde anlamlandıramıyorum.

Sanmiyorum cunku bu maci tokat olarak gormuyorum.

Ath madrid maci tokat olur olacaksa

Yoooo okan hocamm aman sunun kalbi kirilmasin filan diye devam eder. Yunus macin en kötü oyuncilarindan idi 95 dk sahada kaldi.

Geri