Bu Milli Takım Galatasaraylıları Temsil Edemez

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Eski BB yeni CB RTE bey'in bir açıklaması vardır bilirsiniz

'Hem müslüman hem laik olunmaaağz' derdi kendileri

Ben de diyorum ki

Hem Galatasaraylı olunup hem Türk Milli Takımı tutulmaaağz

Bugün bu ülkede ŞİKE YAPMIŞ bir klüp halen SUPER LİG'de oynuyor üstüne üstlük insanlara SİZ EŞŞEKSİNİZ dercesine yayıncı kuruluş 19 şampiyonluk fener, 19 şampiyonluk Galatasaray, 4. yıldız için çekişme falan filan diye UTANMADAN, ARLANMADAN, AHLAKSIZCA, HAYASIZCA insanlara diğer takım taraftarlarına SİZLER KERİZSİNİZ der gibi reklam veriyor

Bu ülke futbolu SİYASET tarafından yönetiliyor, futbol bazında DAVAR EŞŞEĞİ (köylerde koyun sürülerinin önünde giden eşşeğe verilen ad) olamayacak bir adam TFF BAŞKANI sıfatı ile kukla olarak orada oturup, fener için olduğunu sokaktaki çocuğun bildiği YABANCI SINIRI olayını TÜRK FUTBOLUNUN GELİŞMESİ İÇİN yaptık diyebiliyor

BU ÜLKEDE GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİNİ ALMASINI İSTEMEYECEK ADAMLAR, FUTBOL FEDERASYONUNDA YÖNETİCİLİK YAPIYOR, TÜRK TAKIMI OLAN GALATASARAY'IN BAŞARISINI İSTEMEYEN ADAMLARIN KURDUĞU ''MİLLİ TAKIM'' BENİM MİLLİ TAKIMIM DEĞİLDİR

Ben Galatasaraylıyım ve Türk Milli Takımı 'ŞU AN' benim için herhangi bir önem arz etmiyor umarım fark yerler maçlarda, rezil olurlar, bundan mutluluk duyar tüpcü, fatih, karaktersiz futbolcular ve arka planda federasyonu yöneten siyasilerin madara oluşlarını izleriz

uvg5.jpg

Üzülerek söylüyorum ki bende benzer düşüncedeyim. Şikecilerin, rüşvetçilerin ve bunların yardakçılarının oluşturduğu bir ülkenin veya federasyonun milli takımı benim milli takımım olamaz. Zaten tüpçü gibi aziz gibi ve bunları koruyup kollayan ihaleciler rüşvetçiler gibi örümcek beyinlilerin oluşturduğu ülke futbolunun milli takımının başarılı olma ihtimali imkansız gibi birşey. Malesef bu pisliğe dahil olan, önceden efsanem imparatorum dediğim ama artık benim için çok fazla birşey ifade etmeyen adamın tecrübesi sayesinde belki anlık başarılar yakalanabilir ama türk futbolu şikecilerden rüşvetçilerden arınmadığı sürece hiçbir zaman düzlüğe çıkamayacaktır. Marka değeri ise kocaman bir yalandır. Bu ülkenin sporda tek bir markası vardır o da Galatasaray'dır. Bu kafayla devam ettikleri sürece de malesef bu böyle kalacaktır...

-------------------------------------------------------------------------

Herşeyi geçtim şu adam ve abisi emre denen karaktersiz milli takımda oynadıkları sürece benim zaten teknik olarak destekliyor olmam mümkün değildir;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZHsNXooAmu4[/media]

A dan zye kadar katılıyorum,zaten şike mikeyi geçtim,başinda kukla tüpçü,terim,emre ve volkanın olduğu milli takımı tutmayi midem kaldirmaz

milli takımın başarısız olması demek, tüpçünün koltuğunun sallanması + Galatasaray'ı en hafif tabirle satan adamında görevinden alınması anlamına gelir

bir taşta 2 "KUŞ"

Ne olursa olsun Ayyıldızlı formamız sahada daima başarılı olsun bunu yürekten isterim 1-2 kişi için ülkemi satmam.

Umarım tüm maçlarda fark yerler, rezil rüsva olurlar. Net olarak rakipleri destekliyorum.

Bu takımda kadroyu Fenerlilere geçen Barış Özbek var diye Galatasaray'ı bıraktık mı?

Daha önce Fenerbahçe ile şike yaptığını sağır sultanın bile duyduğu Adnan Sezgin var diye Galatasaray'ı bıraktık mı?

Serdar Özkanlar, Ayhan Akmanlara BJK'de iken bir sürü laf ediliyordu, onlar transfer edilince bıraktık mı?

Muhtemelen iş hayatında veya siyasi hayatında çok büyük kirli işlere bulaşan adamlar geldi geçti kulüpten bıraktık mı?

Milli Takımda benim için böyle.

Desteklemeyene sonuna kadar saygı duyarım. Ama bunu desteklyen Galatasaraylı olmaz, bunu oy veren Galatasaraylı olmaz, şu çikolatayı galatasaraylı olmaz, şu gazeteyi alan bizden değildir vb. Bunları bırakalım artık.

Milli takimdan zaten sogdum, Volkan, Emre Fatih Terim bi arada olusursa, böyle güzel toplum olur iste

dediklerinde haklısın ama milli takımla ne alakası var. milli takım tff başkanının takımı değil ki yada rte nin. herkesin takımı. milli takım bundan sonra hiçbir turnuvaya katılamasa sistem değişecek mi ? başta olanlar " biz hata yaptk " diyecekler mi ? hayır.

Hem müslüman hem laik olunur, hem Galatasaray hem Türkiye Milli Takimida tutulur.

Bu takımda kadroyu Fenerlilere geçen Barış Özbek var diye Galatasaray'ı bıraktık mı? (3 Temmuz tapelerinde çıktı bu dediklerin ve gönderildi)

Daha önce Fenerbahçe ile şike yaptığını sağır sultanın bile duyduğu Adnan Sezgin var diye Galatasaray'ı bıraktık mı? (Yönetimde var olduğu müddetçe camia da huzur bırakmadı ve Adnan Polat'ın ipinin çekilmesinin başlıca nedenlerinden biri oldu. Daha da Galatasaray yüzü göremez)

Serdar Özkanlar, Ayhan Akmanlara BJK'de iken bir sürü laf ediliyordu, onlar transfer edilince bıraktık mı? (Taraftarın ikisi ile de bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum)

Muhtemelen iş hayatında veya siyasi hayatında çok büyük kirli işlere bulaşan adamlar geldi geçti kulüpten bıraktık mı? (Kimler mesela?)

Milli Takımda benim için böyle.

Desteklemeyene sonuna kadar saygı duyarım. Ama bunu desteklyen Galatasaraylı olmaz, bunu oy veren Galatasaraylı olmaz, şu çikolatayı galatasaraylı olmaz, şu gazeteyi alan bizden değildir vb. Bunları bırakalım artık.

Vallahi ben gerçek Milli Takıma, Ay Yıldız'a hürmetimden ve türk futbolunun istikbali için zaten mevcutları desteklemem. Eğer bunca olan bitenden sonra desteklersem asıl o zaman Ay Yıldız'a ihanet etmiş sayarım kendimi. Herkesin kendi görüşüdür tabi saygı duyarım.

Gerçi bunları söylüyorum ama televizyonda milli takımı ay yıldızı görsem gene dayanamam desteklerim :D İşte tam da bu yüzden mevcut yöneticiler ve bazı karaktersiz oyunculardan arınmadığı sürece hiçbir milli maçı izlemeyeceğim :crushed:

Sen Türk degilsmisin ? Saçma sapan konusmaya gerek yok Galatasaray'i nasil arma için tutuyorsak milli takimi'da bayrak için destekleriz.

Yöneticisi, teknik direktörü, futbolcusu kim olursa olsun Galatasaray Galatasaray'dir ve Turkiye de de Turkiye'dir !

Sonuncu da gelsek takim degistirmem ;)

Yine yabancı olayına gelecem. Madem milli takım için kulüpleri sattılar. İnşallah gün yüzü göremezler. Önlerine gelenden 5 yesinler. Benim milli takımım da galatasaray.

Milli takim hepimizin, bir kaç karaktersiz topçu oynuyor diye ülkemizi satmamak lazim.

Kim oynarsa oynasin, sonuna kadar destekleyecegim.

Geri
Üst Alt