Bu saatten sonra geriye bakacağımıza önümüze bakmalıyız !

Çağlar Çakır

Cezalı
Kırmızı Üye
Beyler, Fatih Terim gönderildiğinden beri bu forumda en azından 2 ay boyunca her fırsatta (!) Fatih Terim' saygısızlık yapıldı. 'tarator' gibi kelimeler kullanıldı ve resmen bir, iki hafta içinde Galatasaray efsanesi statüsünden Galatasaray düşmanı olarak ilan edildi.

Bunun pek derinine gitmek istemiyorum, çünkü olan oldu ve eskileri kurcalamaktan pek hoşlanmam.

Ama bugün Hasan Şaş'ın dediklerinden sonra burada yine bu lüzumsuz konular yukarıda.

Bugün Büyük Şikecilerin üç puan gerisindeyiz, küçük Şikecileri yendik ve bugün bu konuşuluyorsa, anlamakta zorluk çekiyorum. Önümüzde Chelsea maçı var; tüm dünya izleyecek !

Ve sizler bu konuları tartışıyorsanız neden diye soruyorum kendime.

Bırakalım, eskileri ne derlerse desinler, 'o geleceğine bu gelmeliydi', 'x yanlış transferdi' gibi konuları.

Herşeye rağmen Fatih Terim bizi beklenmedik şekilde ilk senesinde şampiyon, ikinci senesinde yine şampiyon ve ŞL Çeyrek Finali'ne kadar taşıdı. 05/06 sezonundan beri ŞL Gruplarını göremeyen bir takıma bu başarıyı çok kısa zamanda getirdi. Ve bugün bulunduğumuz yerde onların (Terim ve ekibi) çok büyük rolü var.

HERŞEYE RAĞMEN sallamayı bırakmaya davet ediyorum sizleri renkdaşlar.

Ve bu konuları şu an KONUŞMAMAMIZ LAZIM, ŞL oynacağız dört gün sonra yahu.

Oyunumuzu, oyuncularımızı, sistemleri, kadroları gibi konuları konuşup tartışacağımıza böyle konular konuşmamamız gerekiyor.

Biz vizyonlu takımız.

Bu sezon belli hedeflerimiz var:

Şampiyon olmak

Türkiye Kupasını kazanmak

ve ŞL'de ilerleyebileceğimiz kadar ilerleyebilmek.

Ve ayrıca oyuncularımıza fena sallayanlar oluyor, 'Burak Allah belanı versin' veya Drogba'yı Melo'ya küfrederek şikayet eden bir renkdaş vardı Twitter'da. Form, performans tartışılır. Ama saygısızlık asla olmamalı.

Belli ki Hasan Şaş, Fatih Terim ile Başkanın arası bozuk, ama böyle konular bize zarar veriyor. Kaale almayıp, futbolumuzu konuşalım çünkü Galatasaray'ı Galatasaray yapan o ya da bu kişi değil.

chelsea-galatasaray-maocc-2-gece-konaklamalc--spor-organizasyonlarg--turlari_131231135423.jpg

Haklı çıkmanın verdiği bir tepki bugünkü, normaldir. Ama aynen artık adını bile anmaya gerek yok geçmişin. Zaten ülke olarak sorunumuz bu; önümüze bakmayı beceremiyoruz..

Neden konuşmayacağım? Ben ileriye bakalım Mancini'ye sahip çıkalım derken her maç sonrası gelip Sneijder Melo transferler laf filan eden sizlerdiniz.

3-4 ay Fatih Terim'in istediği transferler yapılmadı, Fatih Terim Melo'yu istedi Ünal Aysal Wellington'da ısrar etti o yüzden Melo geç geldi denildi.

Hasan Şaş sağolsun baştan sona kadar haklı çıkardı beni, o yüzden konuşmak benim hakkım.

Kulüp nasıl yönetiliyormuş meğer..

Hele o Bruma'yı alış hikayeleri.. Tam komedi!!

Planlama vizyon 0.

Chedjou'yu ben dahil herkes başkan aldırdı sanıyordu.. Onu bile Terim aldırmış ve Hasan Şaş izlemiş!! Hasan Şaş'ın bugün futbol hakkında yaptığı yorumlardan sonra onun izlediği stoperin böyle çıkması şaşırtmadı.

Haa bu arada Sneijder gelmeden önce bize 2 senede 4 değil 34 maç oynadı. Transferlerden ne kadar haberleri var ne kadar planlı programlı araştırma yaptıkları da belli.

Ama Chedjou'ya da 8 verilmez ki kardeş leş transfer hakeza Amrabat

Ve ayrıca oyuncularımıza fena sallayanlar oluyor, 'Burak Allah belanı versin' veya Drogba'yı Melo'ya küfrederek şikayet eden bir renkdaş vardı Twitter'da. Form, performans tartışılır. Ama saygısızlık asla olmamalı.

Böyle yazanlara uyarı ve ceza veriyoruz, sana ne yapalım şimdi? Verdiğin örnekte aynı kusuru işleme hakkın var mı?

Egzajere ederek örnek verecek olursam, cinayet olay yeri incelemesinde alıp bıçağı böyle soktum deyip bir kişiyi daha öldürmek gibi.

sallamadıkları adam mı var ? mezardan kalksa Ali Sami Yene bile hakaret eder bunlar, bunlar kadir kıymet bilmezler önlerine gelen herkese yapıştırırlar lafı.

İmparator Fatih Terimin adını ağızlarına almadan abdest alsınlar.

ayrıca GalataSaray camiası hiçbir zaman geriye bakmaz her zaman geleceğe bakmışızdır.

Millet olarak geçmişi unutamadığımız doğrudur.Bir şekilde bunlar bir yerde kalıyor.Fakat yapılan yanlışların da konuşulması kadar doğal birşey görmüyorum.

Neden konuşmayacağım? Ben ileriye bakalım Mancini'ye sahip çıkalım derken her maç sonrası gelip Sneijder Melo transferler laf filan eden sizlerdiniz.

3-4 ay Fatih Terim'in istediği transferler yapılmadı, Fatih Terim Melo'yu istedi Ünal Aysal Wellington'da ısrar etti o yüzden Melo geç geldi denildi.

Hasan Şaş sağolsun baştan sona kadar haklı çıkardı beni, o yüzden konuşmak benim hakkım.

Kulüp nasıl yönetiliyormuş meğer..

Hele o Bruma'yı alış hikayeleri.. Tam komedi!!

Planlama vizyon 0.

Chedjou'yu ben dahil herkes başkan aldırdı sanıyordu.. Onu bile Terim aldırmış ve Hasan Şaş izlemiş!! Hasan Şaş'ın bugün futbol hakkında yaptığı yorumlardan sonra onun izlediği stoperin böyle çıkması şaşırtmadı.

Haa bu arada Sneijder gelmeden önce bize 2 senede 4 değil 34 maç oynadı. Transferlerden ne kadar haberleri var ne kadar planlı programlı araştırma yaptıkları da belli.

Aynen neden konuşmayalım?Her maç sonrası Mancini ve Aysal'a sallayıp ortalığı karıştırdılar, şimdi Fatih Terim'in haksızlığı, hataları ortaya çıktıkça "yok konuşmayalım artık" vs demek olmuyor.

sallamadıkları adam mı var ? mezardan kalksa Ali Sami Yene bile hakaret eder bunlar, bunlar kadir kıymet bilmezler önlerine gelen herkese yapıştırırlar lafı.

İmparator Fatih Terimin adını ağızlarına almadan abdest alsınlar.

ayrıca GalataSaray camiası hiçbir zaman geriye bakmaz her zaman geleceğe bakmışızdır.

Yıllarca "Hoca" dedik ama sen olayı tamamen yanlış anlamışsın.

Terim'i hiçbir zaman sevmedim sevmeyeceğim. Volkan-Aziz-Emre B. kadar nefret ettiğim bir şahsiyettir. Her gün yeni bir aptallıkları daha gün yüzüne çıkıyor. Bunu da seve seve kullanırım ki herkes görsün bunların ne kadar zararlı olduğunu.

Bence saygısızlık yapmadıktan sonra herkes istediği şeyi tartışmalı.

tartisarak ders cikarmasi gerekn yonetim ve yonetimler

Ne Fatih Terim ve ekibiymiş yaa! Adamlar gitti ama kırıntıları daha fazla ses çıkarıyor! Yeterin artık ya! Bir de haklıymış gibi üste çıkıyorlar...

Bazen herşeyi gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Burada 3-5 kişi Fatih Terim' e salladı diye hoca değerinden bir şey kaybetmez.

Ya da Burak Yılmaz' ın performansı GSCimbom' da kendisine hakaret ediliyor diye düşmez.

Forum yahu burası.

Geri
Üst Alt