Bu Sene de Playoff Uygulansın

Evet en iyi olduğumuz sene playoff zımbırtısı getiren zihniyet bu sene neden fener öndeyken bu uygulamayı getirmiyor

ilgili merciilere mail atalım TT yapalım yapamazsak bile haksızlığı ortaya koyalım ...

Yok ya cok sacma birsey. Biz zaten Sampiyon oluyoruz,raad olun. :)

fener için playoff lazım olabilir yine. en az 4 puan fark atarız bu şikecilere

Yalnız o karar şubatta çıkmamıştı tee ağustosta çıkmıştı. Ligin de o sene geç başladığını düşünürsek daha lig başlamamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Şu bizi durdurmak için playoff çıkardılar düşüncesi bence yanlış ve heryerde Galatasaraylıların bunu söylemesi beni rahatsız ediyor. Tamamen digiturk daha fazla kazansın diye yapılmış bir uygulamaydı bence ve biz playofta o kadar iyi performans gösteremeyince bizi durdurmak istediler görüşü doğdu.

O sene ta sezon başında demişlerdi play-off olacak diye, sezon ortasında değil.

Yalnız o karar şubatta çıkmamıştı tee ağustosta çıkmıştı. Ligin de o sene geç başladığını düşünürsek daha lig başlamamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Şu bizi durdurmak için playoff çıkardılar düşüncesi bence yanlış ve heryerde Galatasaraylıların bunu söylemesi beni rahatsız ediyor. Tamamen digiturk daha fazla kazansın diye yapılmış bir uygulamaydı bence ve biz playofta o kadar iyi performans gösteremeyince bizi durdurmak istediler görüşü doğdu.

bence bizi durdurmak için değil şike yapanları rekabette tutmak için getirdiler bu play offu çünkü puanların silineceğini öngördüklerinden uydurdular bunu

Çeptalk

fenere puan düşürme cezası uygulanacağını düşündükleri için çıkardılar bu zımbırtıyı. Niye sonraki sene Digitürke kazandırmak için devam etmediler uygulamaya? Bir de Kadıköy de şampiyonluğu vermek ağırlarına gitti. :)

valla benim hosuma gitmisti playoff uygulamasi..

zaten sezon basinda playoff karari verildigi icin sorun olmadi..abartmaya gerek yok..

kilit

Playoff'suz da rahat rahat koyariz ;)

tapatalk

Yahu sasirdiniz mi?Maa fbye -puan cezası verecekti.fbnin yarıştan kopmamasi için play-offu çıkardılar.-puan cezası versek bile puan farki play offdan dolayi yarıya düşecek diye hesap ettiler. Hevesleri kursaklarinda kaldı.Ilahi adalet sonucunda kdikoyde kupa kaldırdık..10 senedir futbol ile içli dıslıyım,bir kere bile tffbin bizim yanımızda olduğunu görmedim. Bunun baş sorumlusu da akp iktidarı dır..

Geri
Üst Alt