Bu Senenin Tek Tesellisi Türkiye Kupası ve Fener'in Başarısızlığı

Açıkçası Fenerbahçe'nin başarısızlığına özel olarak sevinmek gibi bi tavrım hiç olmadı.

Sadece her kulvarda trolleri 7/24 mesai yaptığı ve adeta futbolun içinde bir MSP(malum siyasi parti:D) işlevi gördüğü için nefret ediyorum. Yoksa bunu yapanın Fenerbahçe ya da Çemişgezekspor olmasının benim açımdan hiçbir farkı yok.

Dün yine maç biter bitmez çıktı şerefsiz vıt vıt öttü. Göz göre göre yalanlar söyledi, etrafında tek bir muhabir bile "Hayır bu dediğiniz yalan/yanlış" diyemedi. Röportaj sonrası canlı yayın yapan spor programlarındaki yorumcular tek laf edemedi, sadece haklı olduğu bir şey varsa o konulardan bahsetmeye çalıştılar.

Herşey bu kadar barizken, Hitler'in en büyük düsturu olan "Bir yalanı ne kadar yüksek sesle ve ne kadar çok söylerseniz o kadar çok insanı kandırırsınız(*)" politikasını harfiyen uygulayan bi başkan ve kulübünden nefret etmek eğitimli insanlar için gayet normaldir. Aksini spor medyasında yapan satılmış eğitimliler düşünsün, bi gün bu yönetim değiştiğinde onların da nasıl dansöz gibi kıvırdıklarını herkes görecek. Artık medya 3-5 gazeteden ibaret değil, twitter bu adamların dansözlüklerini çok güzel fotoğraflayacak.

(*) Joseph Goebbels

Aynen öyle her şey onların işine geldiği gibi.Ligi bilmem Fener öne geçer,biz öne geçeriz eşit gider ama kupadaki 11 kupalık fark daha da artar ben sana söyleyeyim.
Ligde de bizim farkımız olması gerekirdi aziz ve Ali Şen şikeyle ligi manipule etmeseydiler yıllarca. Bunlar sadece 2011 yılında şike ile hedefe ulaşmadığını inanıyorum. En bariz şikeyi mesela 2001 yılında gerçekleştiğini söyleye biliriz.

Ligde de bizim farkımız olması gerekirdi aziz ve Ali Şen şikeyle ligi manipule etmeseydiler yıllarca. Bunlar sadece 2011 yılında şike ile hedefe ulaşmadığını inanıyorum. En bariz şikeyi mesela 2001 yılında gerçekleştiğini söyleye biliriz.

2001'de de şampiyon olsaydık Münih gibi olurduk zaten.

2001'deki fırsat 2014'te tekrar elimize geçti,çok acemice teptik.

bi de bu sene stadı yaksalardı tam olacaktı ama... neyse Kupa beyi Galatasaray ise bunlar anca kupa kızı olur 5. kez ispatlandığı gibi her seferinde bacağı alırlar...

Son düzenleme:
Bu zihniyet ile zor o iş

O yüzden bilemem,bir onlar önde bir biz önde çok yakın gider işte şampiyonluk sayıları.Tarihimizde hiç Fener'e 2 şampiyonluk fark atamadık.Seneye şampiyon olup şu psikolojik eşiği de aşarız umarım.Seneye olursak bir ihtimal olabilir belki ambargo için.

O yüzden bilemem,bir onlar önde bir biz önde çok yakın gider işte şampiyonluk sayıları.Tarihimizde hiç Fener'e 2 şampiyonluk fark atamadık.Seneye şampiyon olup şu psikolojik eşiği de aşarız umarım.Seneye olursak bir ihtimal olabilir belki ambargo için.
Kulüp yöneticilik tarzını ne zaman pro seviyesine getirip ve systemi de tam teşekkürlü oturtursak o zaman uçup gideriz. Aksi durumlarda gidip gelir böyle şampiyonluklar

Kulüp yöneticilik tarzını ne zaman pro seviyesine getirip ve systemi de tam teşekkürlü oturtursak o zaman uçup gideriz. Aksi durumlarda gidip gelir böyle şampiyonluklar

Neyse ya Fatih'cim sonra konuşuruz bunları,bir sezonun sonuna geldik öyle veya böyle.Çok ileriye bakarken önümüzdeki sezonu da pas geçmeyelim.Avrupa yok,sadece tek kulvar gideceğiz bunu ne yapıp edip lehimize çevirmemiz gerekiyor.

Geri
Üst Alt