GSCimbom

Üye Görüşü Bu Sezon İlk 24'e Girebilir Miyiz?

Ata B. Oğuz

Üye GörüşüBu Sezon İlk 24'e Girebilir Miyiz?

Ata B. Oğuz ·

Cevap
33
Okunma
317
Sayfa
1/2

İlk 24

• Kullanılan toplam oy
    28

Ata B. Oğuz

Flavius Claudius Julianus
Yönetici
Süper Moderatör
1788987767318.webp

Ben bu sezon maalesef ilk 24'e giremeyeceğimizi, girersek dahi son sıralardan olacağını düşünüyorum.

Tahmini puan ise 8-9 puan toplarız gibi.

Barcelona 0
Psg 0

Kalan 5 maçta 15 puan üzerinden 11 puan almamız lazım ki alamayız gibi duruyor.

Çok ekstra bir sonuca ihtiyacımız var geçen seneki Liverpool gibi bu sene Barcelona'yı yenmemiz lazım.

Maksimum 10 puan alabiliriz gibi görünüyor. Transferler geç kaldı. Takımın oturması 1 ayı bulur muhtemelen. Savunmamız yine yetersiz ama tabi bence.

Sporting - 0 -2 Averaj

Barça - 0 Muhtemelen -3/4 averaj olur minimum -5/6

Lille - 0 Okan Buruk ile deplasmanda şansımız düşük.

Stuttgart belki 1 şanslı olursak 3.

Aston en fazla 1 puan.

Aek, bence yeneceğiz 3P

Feyenoord 3P

Evet girecegiz ama alabilecegimiz puanlarin maclarinda oyundan kopup ne oynadigimiz belli olamz modda olursa cok sansa kalacak.

Ama su da unutulmamali 3 yedik.
Barcadan 4 5 yiyerek tablonun dibini gorecegiz. Buralar cok medya baskisi olsuturacak.

böyle deplasman oyunu olan takım bence girmese daha iyi. gitsek de rezillikten başka bişey olmuyor. juve son 3 yılın en dominant maçını oynuyor, liverpool slot'un vedasında şov yapıyor vs. hoca desen en büyük mahareti olanı da bozmak. birkaç işi doğru yapınca son 24-16 düşünürüz. şu kafalarla şl bizim harcımız değil.

Girmeyiz diyeyim de aylar sonra girdigimizde çok bilmis bir arkadaş alınti yapip "ehuehueheu" deyip bilmiş bilmiş egolarını tatmin etsin

Seneler geçiyor, kadrolar değişiyor, yönetimler değişiyor, ama takımın avrupadaki mental zayıflığı, ezikliği bir türlü değişmiyor. Senaryo hep aynı, didiniyor didiniyor, rakibin ilk şutu gol oluyor ve takım domino taşları misali bır anda dağılıyor.
O 2000 deki takım maçta 50 kere kroşe yese, düşse bile dağılmıyordu. Ama ondan öncekiler de, sonrakiler de rüzgar gülü gibi ilk esintide savrulup gidiyor.

Barca,psg çıkar zaten avrupa ligi gibi kura ama yani gittik yine disimize göre takımla oynayıp yenildik geldik.Suradan daha 12-13 puan çıkmazsa yemin ediyorum artik osi filan da gitsin 12. Lik sezonlarına dönelim daha iyi , fb şampiyon olmadığı sürece ben mutlu olurum zaten.En azından bu avrupa dep rezilliklerini görüp eziyet çekmem

çıkamazsak bu arada istifa harici beni hiçbir şey kesmez , geçen sene bile daha zor grubumuz vardı yani şuradan şu içerideki kekleri filan yenememek , aeki yenememek falan direkt skandal şu kurada kurulma hedefi türk olmayan takımları yenmek olan takım ilk 24e giremezse direkt olarak kulübe kayyum gelmeli , tesisteki çaycı bile istifa etmeli.Kabul edilemez bir skandal olur

Geri
Üst Alt