Bu Sezon Kötü... Çok Kötü!

GSC Root

Root Administrator
Yönetici
Administrator
Root Administrator
Takımın lig sonuncusu ve çok çok zayıf bir takıma karşı bile etkisiz oyunu "bu sezon bizi bir facia mı bekliyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Futbolcuların yeterlilikleri, teknik direktör yetkinliği, yönetimdeki kaos, TFF 'nin Galatasaray 'ı 2 kararla karıştırabilme gücü bol bol tartışılır ancak bunlar bizi kurtaracak şeyler değil.

İşler nasıl düzelir sorusuna verecek çok da fazla yanıt yok. Bu moralsizlik ve formsuzluk ile toparlamamız mümkün görünmüyor.

Allah beterinden korusun.

Vallaha bizi bu süreçten sadece Fatih Terim kurtarır bunu diyince olay çıkacak şimdi. Ama haksız sayılmam açıkcası ve yönetim değişikliği Ünal Aysal yönetimini değiştirmeli.

abdullah abicim çözüm bellidir
yepyeni bir gsaray
bi tane bile eski adam bırakmayacaksın
geldiğimiz son nokta
takımda köstebek olması
11i sabah amk'ya ötmesi..

Gol atamıyoruz,forvet YOK! ilerde top tutabilecek sağlam forvet ya alınır(zamanı geçti) ya da intertotoya razı oluruz.Drogbanın yokluğu çok net belli oldu. Tüm sezona ve şampiyonlar ligine yazık oldu.Geçmiş olsun

Bu sene 50 gol atamayız böyle giderse. 2 maç ve CL maçı gol sayımız belli

Bunu anlamak için sezona başlayıp 3. haftaya kadar gelmeye gerek varmıydı? Bu senenin gidişatı geçen sezonun devre arasında belirlendi.Ama bizim millet insanları putlaştırıp önünde tapınmayı seviyor.İşte bu taraftar tamda bunu hakediyor.

terime tapınanlar, putlaştırıyor hakediyor zırvaları yazmasın komik oluyorlar neden gönderildiğini an layacak kapasitede düşünebilirler herhalde
ve sezon gidişatı kötü gerçekten sonumuz hayrolsun

En iyisi 1.lige düşmek.
Orda çatır çutur galibiyet aliriz.
En azindan Izmir e gelir Gs :D

Aşkın Bende Bir Çiçek. Hadi Çay Demle de İçek

lan bana en cok gökhan ve sercan gibi hiyarlarin gol atmasi koydu..

sol kanadin tümü sag ayakli olmasi tarji komik bir olay bence..ulan bir tane sol ayakli topcu oynatmazmi insan?

Melo yoksa galatasaray da yok o varken yine çabalıyorlardı selçuk toptan kaçıyor

bir adam istemezmi en ofansif en iyi kadrosunu oynatsin.. yerli adamlara bakiyorum arkadas emre colak ve olcan bu takimda BANKO oynamali. Niye? Iki ayakli kivrak ve cabuk. Takima hareketlilik getirir. Sinan gumusde super ligde oynar hemde canini disine takar. Sen oynamak istemeyen bir kadrodan nasil bir oyun cikaracaksin.. Orta saha kalabalik ileriye tek forvet PANDEV oldu bitti... cabuk dikine oyun her takimi keser. Ille de kanser olmaya gerek yok hoca hele turkiye ligi teknigi iyi olan cabuk olan bir takim ezer gecer... Einstien formulu degil

Olacaklar belli.

fener macndan sonra Prandelli biraz onuru varsa istifa eder etmezsede muhtemelen yeni gelecek yonetim kovar.

Yerine cok muhtemel mustafa denizli gelir. Mustafa Denizli tahminim Burak ile Selcugun bir kulagını ceker baktı yine olmuyor klubeye ceker. Dzemailiyi falan muhtemelen kadro dısı kalır benim transferim degil der. Olcanı banko oynatır.

Cl'nde grupta 3.luk sansımız var akıllı bir taktikle anderlechti yenebilecek kapasitede bir takımız.

7.haftaya kadar minimum puan kaybedersek son haftaya kadar en azından CL potası icinde oluruz.

Transfer döneminden belliydi böyle olacağı. Söyledik de defalarca ama hocaya sahip çıkmaya da gayret ettik. Bir süre kredisi olsun belki düzeltecektir diye düşündüm şahsen ama adam ısrarla fiyaskoyum ben demeye devam ediyor. Bu sene de çöpe gitti anlaşılan.

- Eksikler giderilmedi. Yanlış ve ihtiyaç dışı transferler yapıldı.
- Gelen oyuncular "Hadi hemen giy Galatasaray formanı ve Galatasaray oyuncusu gibi oyna" beklentisinin çok altında.
- Geçen sene veya önceki senelerde iyi görünen oyuncular performans düşüklüğü yaşıyor.
- Saha içi ve dışı etkenler aleyhimize gelişti.
- Takımda kreatif diye tabir edilen ve maçın kaderini değiştirebilecek , maçı izlerken " Şu şu adamlar girerse oyunun seyri değişir" diyebileceğimiz adam yok.
- Kenarda bekleyenlere bakınca içimizin açılmasını, umutlanmamızı sağlayacak değil aksine kederlenecek bir yedek kadromuz var.

Ben dürüst insanı severim. Aleyhte de olsa, istenmedikte olsa çıkıp adam gibi konuşan adamı severim.
Misal şu an memnun olmadığımız oyuncuların TD ten veya yöneticilerden yana sıkıntısı varsa çıkıp konuşmalılar.
Ha "ben aldığım paraya bakarım arkadaş. Sahada da beklentinin altında oyun oynasam da ben aldığım paraya bakarım" diyorsa, diyebiliyorsa bir oyuncu ben oyuncunun nesine saygı göstereceğim.
Aferin koçum bizi ne güzel de kandırıyorsun diye mi takdir edeceğim.

Sev beni seveyim seni...Sana her türlü desteği verelim.
Ama; sen bu taraftarı sevmeye!!! kalkıyorsan bu kulübü sevmeye!!! kalkıyorsan, sevmişim!!! senin gibi futbolcuyu... :mad:
Bu Galatasaray'ı, taraftarı sevmeye!!! çalışan her futbolcu için geçerli...

Yanında !!! olan sevmeler o bildiğiniz sevmelerden değil. anlamışsınızdır sanırım. ;)

O sevmelerle gelenler yüzünden bu durumdayız ya her gelen oyuncu torpilli gibi kötü oynasa da kadro dışı edilmiyor.

Sorunu yapan yönetim ve Aysal.

Hazirlik dönemi çok kötü geçti - hatalar dolu bir dönem oldu.

Son dakika panik hamleler, kazik anadolu oyuncular alinmasi, mancini'den daha iyi oldugunu göstermeyen TD alinmasi, Selçuk ve Burakin sözlesmesini yenilenmesi, Drogba yerine iyi forvet alinmamasi gibi hatalar yapildi.

Çözüm, belirli transfer bütçeyle dogru transferler yaparak gelecek sezon için hazirlanmak.

Bu sezon degisecegini zannetmiyorum - ya da sezon arasi bir kaç iyi oyuncu kiralamak lazim, ama 2 ay transfer dönemde bile iyi oyuncu bulmakla zorlandigimiz için çok zor.

Ünal Aysal = Para = Başarısız Zengin Klüp

Herkes takım kurmaktan anlamaz. Kendi de dedi ben para işinden anlarım futbolcudan değil.
Bu nedenle kurduğu ekip başarısız olmaya mahkum.

Ünal aysal fatih terimin ekmeğini yemiştir net

Geri
Üst Alt