Bu Sezon Kötü... Çok Kötü!

Forvet yok diye 3 ay kıçımızı yırttık gidip Pandev'i aldıran futbol özürlü Prandelli'ye sormak lazım takımın bu halini. Hadi aldırdın niye oynatmıyorsun tabi Dzemali gibi her maç 3 gol 3 asistle oynamıyor ya ondandır kesin.

Vallaha ne yapcaz ne yapcaz diye düşünmekten uyuyamiyorum tek mutluluğum var oda bni maf ediyor sonumuz Hayır olsun.

Malesef 1)Yönetim bir yildir her konuda sacmaliyor. 2)Futbolcu kadrosu dendigi aksine hic de iyi degil, kadro yapilanmasi berbat ötesi. 3)Mevcut teknik kadro tam hayal kirikligi.

Yönetim düzelecek (zaten yenisi geliyor).
Kalitesiz futbolcular gidecek, daha kalitelisi gelecek. Kadro yapilanmasi güzel yapilacak bu sefer.
Teknik kadro kendine ceki düzen verecek, yada o da degisecek.

Ölme esegim ölme...

Bu sezon'un kötü gececegini herkez biliyordu da, bir ümit iste... Olmadi...

Bu sezon dahil 3 sezondur kötü futbol oynuyoruz. Keyif veren çok iyi oynadığımız maç sayısı 15'i geçmez bence.

Ünal AYSAL para işinden de anlamıyor. Para işinden anlayan adam Fikret Orman, Ünal AYSAL borsa vurgunculuğundan falan anlıyor onları da kocaman klübün başına göstere göstere yaptırmıyorlar tabi adama. Futboldan anlamadığı ise aşikar zaten.

Adamın alıntı yapacak kadar beyni yok aklı sıra laf çakıyor.Ne mal insanlar var yahu :D

yahu durun yahu. ne sabırsız taraftar olduk. bu takımın ölüsü 2. olur bu ligde. fener geçen sene her maç 25 faul yaparak şampiyon yapıldı, sorarsan süper takım, ah keşke avrupaya çıksalar da görsek. biraz rakip taraftarı örnek alalım, artık bu noktaya geldik. şımardık mı acaba

Bitsede gitsek sezonlarına geri döndük. Küme düşmemesi mucize olacak olan takım karşısında pozisyona giremiyorsak dükkanı kapatalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sahaya ve kulübeye göre yorum yapacaksak eğer, Prandellinin atak futbol anlayışına ve kanatlı şablona geçmesinin ardından iyi skorların gelmesinden sonra sorunların epeyi bir bölümü çözülecektir. Taraftar başarıya endeksli sonuçta. Asıl sorulması gereken soru şu, Prandelli bunu yapabilir mi? Bence yapabilir. Prandelli diğer İtalyan teknik direktörler gibi değil. değişken fikirleri de var. Göreceksiniz bir maç atak futbolu oynarsak eğer, kazanan sistemi bozmamayı seçecek ve kontrollü futbolu ikinci plana atacaktır. Çıkarması gereken kadro şudur: Muslera -Tarık - Semih - Ched - Balta -Melo - Selçuk -Olcan - Sneijder - Bruma -Burak

Yönetimsel olarak, Aysal'ın yerinde olsam aday olacaksam eğer, Haldun Üstünel ve Abdürrahim Albayrak gibi iki toparlayıcı ve iş yapabilen yöneticileri kadroma alırım. Ne yapıp edip Ali Dürüst'ü de almaya çalışırım.

Yaw hic mi anlamiyor kimse su kadrodan Selcuk ve Burak hala oynuyor bunlari kesmiyor hoca.Kulubumuzde su yerine bonzaimi iciyorlar.Ulan ben ciksam daha iyi kadro uretirim bu ne kanatsiz futbol oynuyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yerden yere vurduğumuz mancini çok daha iyiydi prandelliden en azından kendi evimizde aslandık bu sene kalsaydı daha iyi olurduk bence ama adam takımdaki vasat oyuncularla kariyerine zarar vermekten çekindi ve bastı istifayı akıllı adam İtalyan ekolünden uzak durulmalı bu iki sezonda çıkaracağımız en büyük ders bu

Forvet yok diye anırmadığım kaldı tepki gösteriyorlardı bana türkiyenin en iyi yerli 2 forveti bizde daha ne istiyorsun diye TR'nin hali ortada bana savunduğunun forvetleride ortada kına yakın neymiş efendim futbolcuya sahip çıkılması lazımmış rezil inan forma sallarken kadro dışı bırakılıp taraftar desteğini çekseydi belki şu anda inler melo orta sahası ile taş gibi 2 li olurdu keza burak umut ikiliside doumbia mevlüt ikisinide almamız gerekir diyorken oha adamdaki lükse bak diyordunuz ne oldu şimdi bu sezonun çöpe gitmesiyle yaklaşık 40 50m euro çöpe gitti doumbia mevlüt ikilisine max 15m euro giderdi

Sahaya ve kulübeye göre yorum yapacaksak eğer, Prandellinin atak futbol anlayışına ve kanatlı şablona geçmesinin ardından iyi skorların gelmesinden sonra sorunların epeyi bir bölümü çözülecektir. Taraftar başarıya endeksli sonuçta. Asıl sorulması gereken soru şu, Prandelli bunu yapabilir mi? Bence yapabilir. Prandelli diğer İtalyan teknik direktörler gibi değil. değişken fikirleri de var. Göreceksiniz bir maç atak futbolu oynarsak eğer, kazanan sistemi bozmamayı seçecek ve kontrollü futbolu ikinci plana atacaktır. Çıkarması gereken kadro şudur: Muslera -Tarık - Semih - Ched - Balta -Melo - Selçuk -Olcan - Sneijder - Bruma -Burak

Yönetimsel olarak, Aysal'ın yerinde olsam aday olacaksam eğer, Haldun Üstünel ve Abdürrahim Albayrak gibi iki toparlayıcı ve iş yapabilen yöneticileri kadroma alırım. Ne yapıp edip Ali Dürüst'ü de almaya çalışırım.
selçuk burak :D yok bizim taraftar asla akıllanmaz bize herşey müstehak

Forvet yok diye anırmadığım kaldı tepki gösteriyorlardı bana türkiyenin en iyi yerli 2 forveti bizde daha ne istiyorsun diye TR'nin hali ortada bana savunduğunun forvetleride ortada kına yakın neymiş efendim futbolcuya sahip çıkılması lazımmış rezil inan forma sallarken kadro dışı bırakılıp taraftar desteğini çekseydi belki şu anda inler melo orta sahası ile taş gibi 2 li olurdu keza burak umut ikiliside doumbia mevlüt ikisinide almamız gerekir diyorken oha adamdaki lükse bak diyordunuz ne oldu şimdi bu sezonun çöpe gitmesiyle yaklaşık 40 50m euro çöpe gitti doumbia mevlüt ikilisine max 15m euro giderdi
ben pandevi tanımıyorum dedim linç edeceklerdi beni:D forumda yok ş.ligini kaldırdı yok şöyle sen futbol cahilisin falan yav İtalyan ligini merak bile etmiyorum takımları ortada avrupada çeyrek final oynamayı başarı sayan bir seviyeye düşmüş bu ligin orta takımlarından artık istenmeyen iki adamı aldık diye müthiş iş yaptık diyenler oldu burda

Geri
Üst Alt