Bu Sezon Kötü... Çok Kötü!

selçuk burak :D yok bizim taraftar asla akıllanmaz bize herşey müstehak

Daha iyi yerli vardı da biz mi oynatmadık. Ya da yabancı sınırı kaldırıldı da haberim mi yok? kaldı ki, hayranı olduğumuz yabancılarda kötü performans sergiliyorlar. takım olarak kötüyüz.

sadece yerlilerimiz değil, yabancılarımızda formsuz, üstüne birde formsuz bir hocada gelince tam işkence oldu bu sene. eğer hoca bu şekilde devam etmeye kalkarsa 8. olduğumuz sezonu dahi arar hale gelebiliriz allah korusun. zaten ben hocanın en fazla şikecilerle olan maça kadar kalacağını düşünüyorum. sonrasında hocamız denizli olacak yüksek ihtimal. denizlide 4. olarak bitirir bu sezonu

eşek yüküyle para alıp,karşılığını vermiyosan,senin aldığın paralar haramdır ey çete...

Siz takımı bitirdiniz,bizlerde sizi bitiricez Xelcuk,Qral.

Ya toparlarsınız yada tasınızı tarağınızı alır,defolur gidersiniz.Teknik olmayan direktörünüzü de yanınıza alıp..

Transferin son günü bu sezondan umudu kesebiliriz demiştim. ŞL'de 3. bile olsak UEFA'yı alabiliriz en azından diyordum ancak o da başka bahara kaldı. Fenerasyonun da Tırko liginin de Allah belasını versin.

Nereden nereye...

Maçlarda geri dönüşler olur ama biz bildiğin sezonu geri döndürdük.

Sezon içinde bazı konulara sezon sonu geri dönmek üzere işaret mi koydun ne yaptın abi :D

Yok yav :D geçmiş konulara bakıyordum, dikkatimi çekti bir kaç başlık. Hakikaten normal bir sezon olmadı, nereden nereye geldik hatırlatayım istedim.

Bazı takımlar kötü oynarken de kazanmasını bilir ya, Galatasaray kötü oynarken de şampiyon olunabildiğini gösterdi :)

Şampiyonluk coskusuyla tek antrenman ile TR kupası şampiyonu olmasını da bildi bu takım. Bi ayakları denizdeyken üstelik.

3 günde 2 kupa. Ancak bu kadar iyi olabilirdi sezonun sonucu.

Geri
Üst Alt