Bu Sezon Ligi Kaçıncı Sırada Bitiririz?

mancini bugün gitsin şampiyon oluruz..olmasak da olmuş gibi adlederim ben.

Kalp :

1. oluruz fb ve bjk küme düşer.

Beyin :

2. oluruz

:)

2. Lik için oynamalıyız. Şampiyonluk kaçtı. Ama gerçekçi olalımki bizim esas hedefimiz şampiyonlar ligine gitmek.

Herkes şunu düşünmeli "bu sene şampiyon olup avrupayaya gitmemekmi daha iyi yoksa 2. Olup direkt cl ye katılmakmı?"

fb şampiyon olursa,umarım aziz i elinde şampiyonluk kupası ile içeri atarlar.

mancini bugün gitsin şampiyon oluruz..olmasak da olmuş gibi adlederim ben.

Kendi sahasında 6 atan takıma, deplasmanda koşmayın, oynamayın, sahada ölü gibi gezin talimatı mı veriyor adam? Selçuk Burak Drogbayı bu takımdan gönder, yerlerine kaliteli transferler yap bak ondan sonra izle takımı. İçerde dışarda 6 atarız bu takımlara.

En kötü 2. oluruz. Bu sene şampiyon olmasak bile çok dert etmem açıkçası.

CLye direkt katılmak çok önemli tabi 2 yıl üste üste şampiyon olmak 1seneyi görmezden gelmeye neden oluyor.

Seneye işi şansa ite köpeğe bırakmadan şampiyon olmak gerek.

Ha bu sene gitti diyemiyorum açıkçası fbnin, bjk ve bizimle oynayacağı maçlar var.

Hala her şey olabilir.

Maalesef 2.oluruz.(Kargaların bizi geçmesine ihtimal dahi vermem.

Ben herseyi gectim de Feneri kendi elimizle sampiyon yaptik lan. Bunu hazmedemiyorum ben. Ne güzel puan farki erimisti,ama biz masallah kendi ayagimiza sikmayi cok seviyoruz bu sezon. Takimda o kadar dayaklik adam var ki. Adamlar inanmamis sampiyonluga bir kere. Inanlar da takimin icinde öne cikiyor ama 1,2 futbolcu YET-MI-YOR. Gördük dün Melonun göz yaslarini. Adam bizim her yerliden daha Galatasarayli cikti, helal olsun gercekten. Bu nasil bir is arkadas. Benim sampiyonluk sansim olacak ve ben bunu önemsemeyecegim. Bu nasil bir rahatlik,vurdumduymazlik,doymusluk. Bunu önemseyenlerin de nasil kendini gösterdiklerini de gördük bu güne kadar. Öbürlerine bir cift lafim var. Yaziklar olsun lan. Insan kötü oynayabilir,hersey yolunda gitmeyebilir sahada ama SAVASMAK,UGRASMAK, DIDINMEK ve CANINI DISINE TAKMAK illa ki iyi futbolcu olmaya gerek yok, bunlari her normal insan yapabilir. Milyonlari götürüyorsunuz lan bir b.k yapmadan. Mac boyunca ruh gibi dolasiyorsunuz.

I am the one who knocks!

1

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

2nci olalim hic lafim yok, her sene sampiyon zaten olamayiz, bu sene de pek farketmez nasil olsa direk SLye gideriz. SL de zaten güzel isler yaptik kim bilir belki ceyrek final yine görürüz . Bide ZTK yi aldikmi tamamdir.

AMA gözünüzü seveyim 3üncü olmayin. Rezillik olur.

Geri
Üst Alt