Bu Sezon Sizi En Çok Heyecanlandıran Transfer?

koray günter

alabileceğimize hiç ihtimal vermiyordum.

Hajrovice nedense çok fazla kanım ısındı.

Dany'nin gideceğini öğrenince şöyle bir titreme geldi.

Alex Telles

Onvitero ve Koray'ın da nasıl cıkacaklarını cok merak ediyorum.

1- Telles

2- Koray

3- Onvitero

umutu sıkça izlersek en iyi transferimiz olcağına eminim

Hajroviçe verdim mecbur. Mancini listese yokmuş olsa ona vericekdim.

Telles , umut

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası bu dönem yaptığımız hiçbir transfer, alışık olduğumuz seviyede transferler değildi. Değişen transfer stratejisi, Drogba ve Sneijder'den sonra yükselen standartımızın altında kalmasına rağmen, oyuncuların genç olması ve kadro planlamasının uzun vadeli yapılması, yaşamamız muhtemel hayalkırıklığı riskini en aza indirdi.

Umut transferi, oyuncunun oynadığı maçlarda gösterdiği performansla bizleri sevindirdi, umutlandırdı. Koray hakkında gerek teknik direktörünün, gerek futbol otoritelerinin ondan beklentileri ve yerli olması sebebiyle, oynamadan kendini kabullendirdi. Telles, yıllar sonra transferine tanık olduğumuz bir mevkii için, genç yaşta geldi. Brezilya'da yılın sol beki seçilmesi bizim için iyi bir referans oldu. Verdiğimiz bonservis, beklentilerimize göre uygun; yaşı ve henüz yeterince üst seviyede maça çıkmamış olması düşünüldüğünde pahalı. Hajrovic ise benim en başta pek onaylamadığım bir transferdi. Bunun nedeni ilk 11 için yetersiz ve tecrübesiz görmemdi. Bu bölgeye kendini kanıtlamış bir oyuncu ya da yıldız adayı alınması gerektiğini düşünüyordum. Gönderdiğimiz 9 milyonluk Amrabat'ın yerine alındığı için, oynadığımız sistemde göz önüne alındığında hala daha kabullendiğim söylenemez. Oyuncunun şimdilik verdiği izlenim ise orta şekerli. Salih, ciddi bir bonservis bedeli ile, ligin en iyi 2. yerli sol beki olarak geldi; hala daha öyle. Zaman tanınmalı, beklentiler makul seviyede tutulmalı.

Tabiki sol bek. Senelerdir dogru dürüst sol bek olmadi. Herkes sol bek bekledi. Telles geldikten sonra Balta'nin iyi oynayasi tuttu.

Geri
Üst Alt