Bu Sezon Sürpriz Şampiyon Kim Olur?

Sinan Bilgin

Cezalı
Merhabalar , bir kac senedir 3 buyuklerin sampiyon olamamasi adina yanip tutusuyorum , bir musibet diye baslayan soylem gibi , boyle bir tokat (ama esas rakipler de olamadigi icin tolere edilebilecek) orta vadede lehimizde olur

Tabi gonul olarak illa ki lig kizisinca yine biz olalim diyecegiz ama ilk yarinin sonuna bir hafta kala , eger olursa , sizin adayiniz kim ?

Mesela malatya diyeniniz var mi ?
Ya da antalya belki
Sivas 1-2 puan az aldi ama oyunu hepsinden iyi
Konya ? Aykutla bir mucize ?
Yoksa seneler sonra trabzon ?
Bjk toparlanip o mu acaba ?

Bursa ve altindakilere ihtimal vermiyorum . Bizi ve lideri de yazmadim . Cunku basaksehiri puan sebebiyle , Gs yi de duygusal olarak herkes yazar

Ustteki listeye kasimpasa da eklenebilir

Gorusleriniz ?

Ben Trabzon yahut Sivas i sansli goruyorum

Basaksehirin dusecegine eminim . Gs ise cikis yapacaktir ama sanki bu kez yetmeyecekmis gibi duruyor

Bjk kilit takim , eger onlar bir seri yapamazlarsa , yeni bir sampiyon cikacak bu sene bence , trabzonu da yeni gibi kabul ediyorum

Ben Trabzon yahut Sivas i sansli goruyorum

Basaksehirin dusecegine eminim . Gs ise cikis yapacaktir ama sanki bu kez yetmeyecekmis gibi duruyor

Bjk kilit takim , eger onlar bir seri yapamazlarsa , yeni bir sampiyon cikacak bu sene bence , trabzonu da yeni gibi kabul ediyorum
Alanya cikis yapip sampiyon olursa sasirmamak gerekir

Biz olamıyorsak hepsinin canı cehenneme.

Süpriz olmasada suan yeni bir sampiyon cikarsa türkiye liginde oda basaksehir olur. diger takimlara gelince süpriz sampiyonluk icin cok iyi transferler gerceklestirmeli gerek yani öyle bir takim kuracaklarki eze eze yenecekler gelen giden, birde bunlari sirveye tasiyacak bir td. ve en önemlisi diger büyükler ayni bu sezon oldu gibi kötü bir sezon gecirmeleri gerek. süpriz bir sampiyon cikmasi icin 5 yil gerektirir yeni yapilanma icin. veya bir takimi dollar milyarderi satin alir ozaman isler degisir.

Kesinlikle biz şampiyon olacağız

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tablo , malatya ve konya gibi takimlari da istahlandirip , zaman zaman oyun sistemlerinden uzaklastirabilir

Mesela konya nin 5 gollu bir mac oynamasi buna ornek . Bu da zamanla golcu takimlarin cikis yakalayacagini hissettiriyor

Sivas ve trabzonu bundan dolayi sansli goruyorum

Yaris Basak'la Trabzon arasinda gececek gibi duruyor

katar muhabbetleri dogru bence o yüzden mutlaka akbili şampiyon yapacaklar ligin 2.devresinde bize verilecek hakemler belli eder zaten

Biz olursak sürpriz olur şu anki resime göre. Transferler yapılıp bide pat diye oturur ise şampiyon oluruz.

Diğer sürpriz adayım Trabzon halen ama akşam ki maçı da beklemek gerekir.

Geri
Üst Alt