Üye Görüşü Bu Sezon Trabzonspor Şampiyon Olacak!

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri
Şikenin üstünü örtmek için verilen faizsiz kredi , Farklı kutupların birleşmesini sağlayan emirlerle trabzona giden Ersun Hoca

Bu faktörleri birleştirince bir takım güçlerin Trabzon'u bu sene şampiyon yapılacağını ve Türk Futboluna kara bulut gibi çöken şikeyi tamamen unutturacaklarını düşünüyorum.

Bu bir teoridir. Fakat teoriler her zaman birileri ve bir amaç içindir.

Reserveleri alın.

Sezon sonu görüşürüz.

Sikeyi unutturacaklar demissin de renktas zaten trabzon ret yedi müfettiş raporunda fenerin lehinde şike unutuldu gibi birşey, şu kredi olayi da mantikli aslinda diyet ödüyorlar gibi Ersunun agresif futboluna bagli bu sezon olmazsa da 2 sezon içinde siyasi destekleTS şampiyonluk görür

Buyuk konusmus olacam senin gibi ama en az 10 puan fark atariz biz bunlara :asd:

Son düzenleme:
Dikkat çekmeye çalışan liseli ergenler dolmuş foruma.

Yemedim tabi Hayri.

Fenerin bu kadar kollandığı bir ligde Trabzon nah şampiyon olur.

I am the one who knocks!

Niye ts şampiyon olsun be birader öyle olsan 2011de olurlardı
şimdide fener lider feneri indirip tsyimi yapacaklar güldürme

Fenerin oldugu ligde kimse şampiyon yapılmaz. Bunu anlamak çok zor değil . Adamlar 2 maç tökezlese 3. maç hakemler sayesinde tekrar lige tutunur ve bu yüzden hep ilk 3 içinde oluyorlar. Biz tökezleyince 8. oluyoruz. Malesef bu işin başındaki takım elbiseli adamlar böyle istiyor.

Yarın ki TS maçını güzel futbolla alırsak bundan sonra kimse durduramaz bizi diye düşünüyorum. PranDELİ nin net bir şekilde şampiyon olacağız demesi de hoşuma gitmedi değil hani :)

Ben farklı düşünüyorum.

Ersun Yalan şikecisini 'şikeye ceza verin' diyen Trabzon'a hoca yapan lobi, Trabzon'u susturmuş ve 3 Temmuz sürecini bitirmiştir.

Geri
Üst Alt