Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim ne yapar ne eder bilmem ama sana gereken ceza'yi rütbeni alarak verdiler ki sonuna kadar takdir etmek gerekir. Dedigim gibi insanlik disi yorumu atanlara bu rütbe yakismaz idi zaten. (O gün acaba sert mi oldu dedigim halde, ne serti yahu sacmalamisim)
Türkce sorunum mu var? Varsa var, sanane? Istersen farkli bir dilde iletisim kuralim, acaba sen farkli bir dil kullaniyormusun?
Adama bak türkcem zayif diye bana ordan vuracak. Te allahim ne zavalli yaratiksin ya..
Amacim kavga degil. Ben gelip ayni tipte mesaj atsam bana denilmeyen kalmaz. Normal bir anket'e 'bu var gereksiz' demesini elestiriyorum. Yani baskasi dese yine birsey demem ama bu Ömer dedigin üye asiri fanatik, her dalda.
Bak bakalim ben bu konu icinde neye atarlanmisim? Herkes yazmis fikrini saka veya gercek.Yahu Hakan Türkçe zayıf derken ciddi söylüyorum sana vurmak niyetinde değilim.Yani o mesajda senin konunla alakalı bir durum yok. Orada anlatılan şey Eren ile ilgili. Sen oradaki anlamı çıkaramadığından boş yere alınganlık yapıp atarlanıyorsun anında.
Aldığım ceza konusna gelirsek. Muhtemelen forum tarihinin en anlamlı cezasını aldım. Bana o ceza verilmese kendimden şüphe ederdim o derece. O konu da ne alakaysa bu mevzu ile anlamadım.
Hem konu açıyorsun tartışılsın diye hem atarlanıyorsun. Madem insanlar tartışmasın istiyorsun başlık niye açıyorsun.
Ben Ömer'in ciddi olarak o şekilde dediğini zannetmiyorum ilk okuduğumda ben de esprili olarak yazdığını anladım. Hani bir şey yazarsın, x x konu kilit gibi günümüzün forum mizahşörleri öyle yapıyor ya onun gibi. Diğer konularda radikal olduğu tartışılabilir ama bu konuda bir şey diyemeyeceğim.
Bak bakalim ben bu konu icinde neye atarlanmisim? Herkes yazmis fikrini saka veya gercek.
Sen tartisma lafinin altinda 'hehehe bu var anket anlamsiz' anliyorsan git baska yerde tartis. Erden Derdiyok bence yazip biraksan laf eden olmayacak.
Merak etme dil konusunda vuramazsin zaten. Sen gel bakiyim benim konumda ol, bakalim sen ne derece türkce/almanca/fransizca/ispanyolca ve ingilizce'yi birden konusabileceksin. Ben bu kadar becerdigime sükür ediyorum o kadar dil arasinda. Yani istesende basaramazsin bunu bilesin bir kere.
Haklisin ama bende de hata var; Senin mesajlarini görüdügüm an agresiflik basiyor. Cünkü senin o gün darbe konusunda attigin mesajlar aklima geliyor. Forum da olsa böyle birinin olmasini kabullenemiyorum, kabul.
Evet konu rezil olmasin son birsey yazip normal akisa dönebiliriz: Yaziklar olsun bu bir, ikincisi, millet o gün sokaklara dökülürken sen klavye basinda asacagiz kesecegiz yazmasini biliyordun. Gecelim bu numaralari.Siyasi meseleyi taşımak istemem buraya. Ama bu sebepten tavır alacaksan hemen al zaten. Bundan memnun olurum. Kendimden ve attığı mesajlardan o kadar emin ve müsterihim ki bu konuda bana katılmayanların varlığı sadece daha fazla motive eder beni.
Ama konun rezil olmasın daha fazla gereksiz mesaj doldurmayalım. Konu normal akışına dönsün.
Biraz karıştıralım beyinleri. ..
Senin fikrin doğru, hayır benim düşüncem doğru, yok onun söyledikleri aslında doğru.
Kim karar veriyor kimin düşünceleri doğru olduğunu? Sen mi benmi yoksa o ?! Veya çoğunluk mu karar veriyor hangi fikirlerin doğru oluğunu ? Sonuçlarda vere bilirmi peki? Ama eeee sonuç bugün haklı çıkartıyor ise fikirler yarın birden u dönüş yaparak fikirleri mat da ede bilirmi.
Sen ben o kim haklı len şimdi? !![]()
Hayırlı pazarlar
O zaman öyleydi Hayri m8.oha eren demissiniz
yuh ba kardesim
O zaman öyleydi Hayri m8.
Şimdi bence de Lens.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ebubekir diyen olmamis
halbuki en iyi transferlerden biridir