Bu Şımarık Ne Zaman Kovulacak?

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray'ın Boşnak oyuncusu İzet Hajrovic "Kaçtı" iddialarını yalanladı. Evlenme izni alarak ülkesine erken gittiğini ifade eden 22 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'da yedek oturmak istemediğini, yönetimin buna çözüm bulması gerektiğini ifade etti.

Hajrovic'ten 'Kaçtı' iddialarına yanıt! - NTVSpor.net

Tipi andırıyor diye kendini Messi sanıyor herhalde.

Oynadığı maçlarda ne yaptığına baksın bir.

Şut çekilmeyecek yerden şut çekip, 85 dakika sahada yürüyordu en son izlediğimizde kendisi.

Adamı satıcaz nie kovalım inş iyi oynar dünya kupasında... Sonra eşşekler kovalasın ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

En azından gitmek istiyor.Yapışmıyor Riera gibi Baros gibi.

En azından gitmek istiyor.Yapışmıyor Riera gibi Baros gibi.

baros_76543.jpg

Yedek kalmak istememesi geçen sene çok az maçta oynadığı için. Normal, aldın madem oynatacaksın bir şekilde.

Yeni hocamız belki kadroda düşünür kendisini.

Ama haklılık payı var bence. Ben bu adamda yetenek ve potansiyel olduğunu, bu yeteneklerini kullanması ve kendini geliştirmesi için de hak ettiği şansları bulamadığını düşünüyorum.

Mancini ikinciliği riske atmak istemedi ve sağ kanada kendisini koymak yerine daha tecrübeli olan Yekta'yı kullanmayı tercih etti diye düşünüyorum.

Şimdiye kadarki mesajlarımda kendisini hep destekledim. Bence hala ikinci bir şansı hak ediyor ve yeni hocayla yeni sezonda iyi işler yapacağına inanıyorum.

Umarım bu güvenimi boşa çıkarmaz.

Parasını isterken de haklıydı, yedek kalmak istememesi de onun en doğal hakkı.

Yav yedek kalmaktan şikayetci ise hocanin gözüne girmeye calisacaksin. Yönetime gidip aglayarak degil.

Para konusunda hak verdim kendisine ama bu olmamis.

Yav yedek kalmaktan şikayetci ise hocanin gözüne girmeye calisacaksin. Yönetime gidip aglayarak degil.

Para konusunda hak verdim kendisine ama bu olmamis.

Hocanın gözüne girse bile 11 zor. Zaten Muslera-Melo-Sneijder garanti.

Muhtemelen bir stoper de yabancı olabilir. Daha Telles var. 5 oyuncu ile girmesi zor.

geldigi takimin taraftarlari da yetenekli ama karaktersiz diyorlardi

dogru cikti

Hocanın gözüne girse bile 11 zor. Zaten Muslera-Melo-Sneijder garanti.

Muhtemelen bir stoper de yabancı olabilir. Daha Telles var. 5 oyuncu ile girmesi zor.

Iste bu kastettigin sinirlama harektini daha da anlamsizlastiriyor. Teknik heyetin eli kolu bagliydi bunun yüzünden.

Köy takımından geldi, ne sanıyor bu arkadaş kendini? Vallahi içim soğumuyor dövesim geliyor ya

Geri
Üst Alt