Bu Sirke Meze Olunmamalı

Murat Kayanda

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Kraldan çok kralcılık uğruna kime yalamalık yaptıkları belli olan bu basketbol fenerasyonun son aldığı karara binaen biz bu oyunda yokuz demeliyiz ,

Malum zat-ı muhteremin memnuniyeti uğruna tiyatroyuda geçip sirk haline gelen bu final serisinin son maçında , gidilecek sirkteki binlerce insanın kendilerini tatmin etmesine izin verilmemeli ,

Hiç bir şampiyonluk bu maça çıkmamaktan daha değerli değildir ,

yönetime sesleniyorum bu sirke ve bu teröristlere bu takımı meze yapmayın !

Her işine gelmeyene terörist diyemezsin, ulan ülkede her ölene şehit her işine gelmeyene terörist denilmesinden tiksinti geldi artık, spor bu ya spor

Kameraman ölür, meslek şehiti bilmem kim ölür şu şehiti bu şehiti, şehitlik islamı yaymaya uğraşırken veya ülkesini savunmaya çalışırken ölen kimse değil midir? Bu kavramın da içini boşalttınız bu ülkede terörizm kavramının da.

Bu maça çıkmasınlar, benim gözümde 10 yıl kredileri olur. 10 yıl şamp olmasınlar ama bu maça çıkmasınlar.

Her işine gelmeyene terörist diyemezsin, ulan ülkede her ölene şehit her işine gelmeyene terörist denilmesinden tiksinti geldi artık, spor bu ya spor

Resmi kurumlara yapılan her türlü şiddet içerikli baskı terörizmdir bunu yapanda teröristtir. Türk spor tarihinin içine eden, zorla ırzına geçen bu camiaya terörist demenin hiç bir sakıncası da yoktur.

Konunun yönünü değiştirip tartışmayı uzatanlar konudan uzaklaştırılacaktır, bilginize. Lütfen.

Beylik laflarla açıklama yapma konusunda usta olan değerli yönetimimizin artık icraatta yapmasını bekliyorum ,

ülkenin Galatasaray aleyhine olan ağır şartlarını biliyorum ama artık bu şerefsizliğe tahammül edilmemeli ,

Maçtan çekilirim ben de olsam...Evet şampiyonluğu kaybedersin -ki zaten şu şartlarda kazanman imkansıza yakın- ama manevi olarak çok şey kazanırsın.Ha bu kapitalizm zihniyetli,"kazanmak = para" denkleminin haysiyetin şerefin önüne geçtiği ülkede ne kadar değer görür bilmem.Futbolda TFF'nin fb'yi yarışta tutmak için atmadığı takla kalmamışken, Ülker grubu ve Beko destekli ligin TBF'sinin de mide bulandırıcı oyunlarını da görünce, Fenerbahçe'nin olduğu bir spor ortamının iflas ettiği aşikar...

Türk sporu şununla kurtulabilir :

"ADALET İÇİN FENER'İ YAK"

Fenerbahçe taraftarını mutlu etmek için, ondan daha fazla sayıda milyonları üzebilmeyi seçen bir ülkede spor müsabakaları sadece isim olarak "spor"dur.

Ha yine açıklamayla kalacağız o başka...

Geri
Üst Alt