Bu sistemle kimse başarı beklemesin!

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
bu maçtada gördük ki

---------------------Burak-------------------

Yasin-----------Sneijder------------Olcan

bu hücum hattı ve sistemle oynarsak bu sezon gol atma ihtimalimiz yok prandelli bu sistem ve hücum hattıyla devam ederse tüm sezon hepimiz kabız olucaz buraka giden bütün toplar 3 saniye içinde ölüyor bütün ataklar başlamadan bitiyor olcan eskisi gibi sprinter değil çekip vuruyor en fazla yasin de aynı şekilde hızlandıramıyorlar oyunu bize top gelince 7-8 saniye topu tutup duvar olabilcek takımı ileri taşıyabilicek bir forvet lazım hala stoper peşinde teknik heyetle yönetim yazıklar olsun

prandelli bloklar halinde hareket ederek tüm saha pres ve bol paslı akıcı bir futbol vaadetmişti ama ben sahada geriye çekilip gömülen ve uzun toplarla kontraya çıkmaya çalışan bir takım gördüm

22 yasındakı gokhan toreyı basından berı yazmadık bosuna yada gomısı alın beles daha ıyısını alamıcaz demedık...yonetım uyuyor caktırma

Kadro planlamasi yapamiyoruz ki bu 5+3 ile.. Tam Galatasaray'i engelleyecek kontenjan limitini buldular. Muslera, Melo ve Sneijder disindaki iki oyuncu stoepr ve sol bek degil, kanat ve forvet olmali.

Sorunun saha içi olmadığını ne zaman anlayacağız?

Yasin olcan Burak

Heyt yavrum ikeri 3luye bak.

Yedeklerde de bal yapmayam Bruma

Guresci Amrabat.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt